aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Είναι παράξενο, δεν είναι το καλύτερο πλάνο. Είχαμε πέναλτι…»

Μπεργκ: «Είναι παράξενο, δεν είναι το καλύτερο πλάνο. Είχαμε πέναλτι…»

Έντονα παράπονα για το πρόγραμμα των αγώνων της Ομόνοιας εξέφρασε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη με 2-0 επί του Εθνικού. Ο Νορβηγός προπονητής τόνισε ότι ήταν το πέμπτο παιχνίδι των πρασίνων τις τελευταίες δύο βδομάδες και χαρακτήρισε παράξενο το γεγονός ότι κλήθηκε το «τριφύλλι» να αγωνιστεί Σάββατο στις 16:00, ενώ είχε παίξει την Τετάρτη στις 18:00.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη. Ήταν το πέμπτο παιχνίδι στις τελευταίες δύο βδομάδες. Είναι παράξενο για εμένα. Υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες. Από βδομάδας θα έχουμε πάλι το τρίτο παιχνίδι μας σε εφτά μέρες και πιστεύω δεν είναι και το καλύτερο πλάνο. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα μέσα στο 2021. Είναι καλό που είμαστε δυνατοί και καλοί σε φυσική κατάσταση. Ήταν σκληρό να παίξουμε σήμερα στις 16:00 μετά τον αγώνα που είχαμε την Τετάρτη στις 18:00. Είχαμε και ένα πέναλτι στο παιχνίδι και το 2-0 μετά από όλα αυτά είναι καλό για εμάς. Ο Κίκο έδειξε την ποιότητα του. Έπαιξε φυσικά και στις αρχές της σεζόν και στην Ευρώπη, όμως είναι καλό που βοήθησε. Ο Γκόμες και ο Άνταμ (Λανγκ) έδειξαν την ποιότητα τους. Επέστρεψε και ο Έρικ. Έκανε ντεμπούτο ο Μάρκο (Τσέποβιτς), δεν ήταν έτοιμος. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Έχουμε μία βδομάδα να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν η Ομόνοια βρήκε το αντίδοτο απέναντι σε ομάδες που αμύνονται: «Δεν ξέρω πως θα είναι τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς περιμένουμε το επόμενο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για την νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και όχι στον αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ