aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Eίναι εκνευριστικό, αλλά...» (vid)

Μπεργκ: «Eίναι εκνευριστικό, αλλά…» (vid)

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας και στο κανάλι OFC TV, μίλησε στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων καθιερωμένων του δηλώσεων, ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπέργκ. 

Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε στην πρόσφατη επιτυχία με 2-1 επί του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι, στο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ το ερχόμενο Σάββατο, σε αυτά που καλείται να βελτιώσει, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα. Είμαστε ευχαριστημένοι από το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας με βάση φυσικά το αποτέλεσμα και την εμφάνισή μας. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε ακόμη ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ», είπε για τη νίκη επί του Εθνικού και το σαββατιάτικο ντέρμπι και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να αποδώσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο επίπεδό μας. Η ΑΕΛ είναι μία καλή ομάδα. Έχουν την εμπειρία από προηγουμένως, είναι καλή κι έμπειρη ομάδα οπωσδήποτε θα πρέπει να πλησιάσουμε στο καλύτερό μας επίπεδο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε».

Aν πιστεύει πως η Ομόνοια έκανε καλό ματς απέναντι στην Άχνα, είπε: «Ναι, νομίζω πως το έκανε (σ.σ. στο παιχνίδι με τον Εθνικό η ομάδα απέδωσε στα επίπεδα που ο ίδιος θέλει), νοίζω πως έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι εκεί, όποια ομάδα πήγε εκεί φέτος, ηττήθηκε. Ο Εθνικός πραγματοποιεί μία καλή αρχή στη σεζόν και πιστεύω πως διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον αντίπαλο, ενώ εμείς είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε πολύ περισσότερα τέρματα και πιστεύω πως η απόδοσή μας ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλουμε να συνεχίσουμε, γνωρίζουμε πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό για διαφορετικούς λόγους, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Συνεχίζοντας είπε: «Πιστεύω πως η ομάδα δείχνει καλό χαρακτήρα στα περισσότερα παιχνίδια που δώσαμε. Θεωρώ πως η αρχή που κάναμε στη σεζόν, γενικά με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας από την πρώτη μέρα, ήταν καλή. Σε σχέση και με αυτά που συνήθιζε να κάνει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Φυσικά πάντοτε θα υπάρχουν κάποια παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό που δεν μπορέσαμε για διάφορους λόγους να αποδώσουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Βέβαια αυτό είναι εκνευριστικό, αλλά προσπαθούμε να σιγουρευτούμε πως αυτά τα παιχνίδια δεν θα είναι πολλά κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν».

«Ως προπονητής καταλαβαίνω ότι δεν θα παίζουμε τέλεια σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να παλεύουμε, να προσπαθούμε σκληρά για το καλύτερο δυνατό. Αν τα κάνουμε αυτά, θα έχουμε μία καλή σεζόν…», πρόσθεσε.

Για τον κόσμο κατέληξε: «Ελπίζω να στηρίξουν την ομάδα όπως έκαναν αρκετά σε μεγάλο διάστημα στη σεζόν. Η υποστήριξη για τους παίκτες μας ήταν φανταστική. Όταν φτιάχνουν καλή ατμόσφαιρα ανεβάζουν τους ποδοσφαιριστές και τους βοηθούν. Τούς δίνουν περισσότερη αδρεναλίνη, ενθάρρυνση, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερο περιβάλλον για να αποδώσουν στο καλύτερό τους επίπεδο. Αυτό ήταν πολύ καλό και θέλουμε να συνεχιστεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ