aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν τα γκολ» (video)

Μπεργκ: «Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν τα γκολ» (video)

Στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας στο YouTube μίλησε ο προπονητής των πρασίνων, Χένιγκ Μπεργκ, ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ. Ο Νορβηγός αναφέρθηκε και στον κόσμο όπως επίσης και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα περισσότερα στην Κύπρο είναι δύσκολα, κλειστά και όλοι κάνουν ότι μπορούν. Κυρίως όσοι αγωνίζονται κόντρα στην Ομόνοια θέλουν να παγώνουν το παιχνίδι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους, έτσι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για όλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι δυνατοί αμυντικά και φυσικά να συνεχίσουμε να σκοράρουμε γκολ και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό μας παιχνίδι και πιστεύω πως αν κάνουμε αυτά τα 1-2 πράγματα, τότε θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε καλή θέση».

Για το αν είναι ανταγωνιστική η ΕΝΠ παρά την βαθμολογική της θέση: «Είναι αλήθεια αυτό. Είχαν κάποια προβλήματα στην αρχή της σεζόν με τα αποτελέσματα τους. Άλλαξαν όμως προπονητή όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες. Μπορεί να αγωνίζονται κάπως διαφορετικά τώρα, σε σχέση με προηγουμένως. Έμειναν στην ισοπαλία με την Πάφο (1-1), το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν κλειστό, παρά το γεγονός πως έχασαν με μεγάλο σκορ. Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο. Οπότε πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Και πρόσθεσε: «Πάντα προσπαθούμε να πηγαίνουμε καλά και να βελτιούμενε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε. Η ανασταλτική μας λειτουργία ως ομάδα είναι καλή και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί. Και φυσικά κάποιοι επιθετικοί τρόποι ανάπτυξης παρουσιάζουν βελτίωση και πιστεύω πως σε κάποια διαστήματα των αγώνων παίζουμε πάρα πολύ καλά. Επιθετικά κάποιες φορές δεν σκοράρουμε αρκετά, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούμε όμως είμαι σίγουρος πως τα γκολ θα έρθουν και όταν γίνει αυτό, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

Για τον κόσμο: «Να υποστηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα. Δημιούργησαν καλή ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και όταν αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με τον Εθνικό ήταν φανταστική. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και οι παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Θα δουλέψουν σκληρά, θα προσπαθήσουν να αποδώσουν στο ψηλότερο τους επίπεδο. Για τους εαυτούς τους, για την ομάδα, για την Ομόνοια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ