aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Είμαι ρεαλιστής. Ο κόσμος ανησύχησε, αλλά ξέρω που είμαστε»

Μπεργκ: «Είμαι ρεαλιστής. Ο κόσμος ανησύχησε, αλλά ξέρω που είμαστε»

Ευχαριστημένος με την συγκέντρωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές της στη νίκη με 2-0 επί της Δόξας δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο τεχνικός των «πρασίνων» επεσήμανε ότι ήταν δύσκολο μετά από ένα παιχνίδι με ψηλές εντάσεις όπως το «αιώνιο» ντέρμπι, όμως οι παίκτες του τα κατάφεραν, ενώ υπογράμμισε ότι είναι ρεαλιστής γι’ αυτό είναι ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η χειρονομία Μπεργκ στην εξέδρα μετά την μουρμούρα για τις αλλαγές

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μας. Η Δόξα έκανε καλά παιχνίδια στη φετινή σεζόν και ήταν άτυχη που δεν μάζεψε βαθμούς. Ειδικά στο παιχνίδι κατοχής διακρίνεται. Παίζει με συγκεκριμένο τρόπο στην επίθεση, κάποτε το καταφέρνουν κάποτε όχι και το εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και έπρεπε να πετυχαίναμε περισσότερα γκολ. Και ο Φαμπιάνο βέβαια έκανε σπουδαίες αποκρούσεις. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μας. Δεν ήταν εύκολο μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ένα ματς με ψηλές εντάσεις, όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πιστεύω και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με την εμφάνισή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ανησύχησε λίγο, αλλά γενικά θεωρώ ότι είναι ευχαριστημένος. Είμαι ρεαλιστής, ξέρω σε ποιο σημείο είμαστε και είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ