aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Είμαι περισσότερος χαρούμενος παρά λυπήμενος»

Μπεργκ: «Είμαι περισσότερος χαρούμενος παρά λυπήμενος»

Περισσότερο χαρούμενος παρά λύπημενος δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Τόνισε παράλληλα πως ήταν ένα καλό παιχνίδι για τους πράσινους, και πως το επόμενο βήμα είναι να μπορούν να κερδίζουν παιχνίδια σαν αυτό, που φτιάχνουν μεγάλες ευκαιρίες και έχουν καλό ανασταλτικό έλεγχο.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ήμασταν εντάξει. Είχαμε καλό έλεγχο ανασταλτικά και μπορέσαμε να φτιάξουμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Θα ήταν ωραίο να σκοράρουμε. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για εμάς, να μπορέσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό. Αλλά είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια, την εμφάνιση και τη νοοτροπία των παικτών μας».

Για τους Γιούστε, Παναγιώτου και Μπασιρού: «Νομίζω έπαιξαν τον ρόλο τους στην εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε διαφορετικά σήμερα, το κάναμε παλαιότερα αλλά όχι πρόσφατα. Ο Γιούστε νομίζω ήταν συμπαγής και καλός στο κέντρο της άμυνας, ήταν καλός στις μονομαχίες, διάβαζε σωστά τις καταστάσεις και ήταν σωστός με την μπάλα. Ο Νικόλας επίσης έκανε καλό παιχνίδι, μαζί με τον Λανγκ. Ο Μπασιρού είναι καλός παίκτης, είχε μια φυσιολογική εμφάνιση, άρα καλή εμφάνιση».

Για το παιχνίδι στο ΓΣΠ και το ότι η Ομόνοια θα έχει τους οπαδούς της: «Πάντα είμαστε χαρούμενοι να έχουμε τους οπαδούς μας. Δίνουν στους παίκτες ενέργεια, αδρεναλίνη και αυτοπεποίθηση. Ανυπομονούμε».

Για το αν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα: «Είμαι περισσότερο χαρούμενος παρά λυπημένος. Είναι καλό αποτέλεσμα. Επίσης είχαμε νέους παίκτες σήμερα στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ατιέμγουεν ξεκίνησε για πρώτη φορά, βγήκε μόνο επειδή δεν είναι έτοιμος ακόμη να παίξει περισσότερο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ήταν πολύ σημαντικό για αυτόν να ξεκινήσει και τα πήγε καλά. Ο Ζαχαρίου μπήκε και ήταν καλό για αυτόν. Ο Κακουλλής έπαιξε 90′ και ήταν απειλή, με λίγη περισσότερη εμπειρία μπορούσε να είχε περισσότερες ευκαιρίες και ίσως να σκοράρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ