aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Είχαμε πέναλτι. Είναι περίεργο, αλλά…»

Μπεργκ: «Είχαμε πέναλτι. Είναι περίεργο, αλλά…»

Στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κακουλλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ισοπαλία με την Πάφο (0-0), ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

Αρχικά, είπε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε τη νίκη. Φτιάξαμε ευκαιρίες, είχαμε καλή συμπεριφορά. Δεν περιμέναμε να βάλουμε πέντε γκολ, όμως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε να κερδίσουμε παιχνίδι όπως το σημερινό. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση. Έχουμε πέντε πέναλτι εναντίον μας, και ένα υπέρ μας. Σήμερα είχαμε ένα με τον Κακουλλή και δεν μας δόθηκε. Ήμουν μακριά, αλλά πληροφορήθηκα πως ήταν. Κάνουμε ευκαιρίες, μπαίνουμε συνέχεια στην αντίπαλη περιοχή, όμως είναι περίεργο που έχουμε ένα πέναλτι υπέρ μας. Είναι δύσκολο, πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που βρίσκουμε».

Διαβάστε επίσης: Το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο παιχνίδι με την Πάφο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο για να μπορούμε να φτιάχνουμε κλασσική ευκαιρία κάθε πέντε λεπτά. Είναι δύσκολο να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να το δουλέψουμε. Κάποιες φορές ο αντίπαλος μας διαβάζει σωστά, όμως σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες και η απόδοση μας μπορούσε να μας φέρει το τρίποντο. Δεν μπορούμε να κυριαρχούμε και να σκοτώνουμε τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι ακόμα, είμαι ρεαλιστής. Πρέπει να πιστώσουμε την αμυντική λειτουργία της Πάφου. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά συνεχίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ