aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για ομίλους, είναι ένα ορατό σενάριο να τα καταφέρουμε»

Μπεργκ: «Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για ομίλους, είναι ένα ορατό σενάριο να τα καταφέρουμε»

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε στις 17:00 ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Φλόρα Ταλίν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε αρχικά πως οι πράσινοι έχουν μια ακόμα ευκαιρία για να μπουν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ανυπομονούν για αυτή. Γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις πιθανότητες είπε, όμως είναι ένα ορατό σενάριο να τα καταφέρουν.

Μίλησε επίσης για την πίεση λόγω του ότι η Ομόνοια είναι το φαβορί του ζευγαριού, απαντώντας πως η πίεση στην ομάδα της Λευκωσίας είναι η ίδια από την πρώτη ημέρα που ήρθε σε αυτήν.

Για τα αγωνιστκά ανέφερε πως υπάρχουν ερωτηματικά και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα.

Το Goal.com.cy σας μετέφερε ζωντανά όσα είπε ο Νορβηγός τεχνικός…

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Έχουμε άλλη μία ευκαιρία για να μπούμε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ανυπομονούμε για αυτή. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως είναι το συναίσθημα από την περσινή σεζόν και θέλουμε να το ζήσουμε ξανά.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις πιθανότητες, όμως είναι ένα ορατό σενάριο να τα καταφέρουμε. Για την Ομόνοια είναι καλό ότι έχει αυτές τις ευκαιρίες για να παλεύει για ευρωπαϊκό όμιλο. Δεν τα καταφέραμε κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμ, ήταν καλύτερη από εμάς και στα δύο παιχνίδια, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε πως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες.

Έχουμε απέναντι μας τη Φλόρα που αποκλείστηκε από τη Λέγκια την οποία αποκλείσαμε εμείς πέρυσι. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε, θα είναι ένα δυνατά παιχνίδια».

Για ενδεχόμενη επιπλέον πίεση λόγω του ότι η Ομόνοια είναι το φαβορί κόντρα στη Φλόρα: «Η πίεση είναι ίδια από το πρώτο παιχνίδι που ήρθα, πριν από δύο χρόνια. Φυσικά είχαμε πίεση απέναντι στη Ντιναμό. Σε ποιο επίπεδο είναι η Φλόρα θα το δούμε στα δύο επόμενα παιχνίδια. Περιμένω δύο καλά και ισορροπημένα παιχνίδια. Είχαμε κάποια θέματα στην προετοιμασία, όμως, πλέον δουλεύουμε σε φυσιολογικές συνθήκες και θα βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, θα δούμε σήμερα στην προπόνηση».

Για τα όσα είδε στη Φλόρα: «Έχουμε αναλύσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις, έχει ταχύτητα και δουλεύει σκληρά στο γήπεδο».

Για την επέκταση συμβολαίου του Φαμπιάνο: «Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Φαμπιάνο; Αυτό είναι πολύ καλό, ασφαλώς και θέλαμε να παραμείνει. Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας, κορυφαίος χαρακτήρας με κορυφαία νοοτροπία. Εξαιρετικός επαγγελματίας, ο πιο επαγγελματίας στην ομάδα. Είναι σε τοπ επίπεδο και αυτό είναι πολύ καλό και θα το διαπιστώσετε μόνο όταν τον δείτε πως προπονείται και πόσο σκληρά δουλεύει».

Για τον Μπασιρού ή κάποια άλλη μετεγγραφική κίνηση της Ομόνοιας: «Δεν μπορώ να πω κάτι για πιθανές μετεγγραφές, πριν να έχουμε υπογραφές. Πάντα θα υπάρχουν φήμες. Ας αφήσουμε τους υπευθύνους να κάνουν τη δουλειά τους και όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Περισσότερα σε λίγο…



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ