aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε παίκτη αν δεν βρούμε καλύτερο» (vid)

Μπεργκ: «Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε παίκτη αν δεν βρούμε καλύτερο» (vid)

Ο προπονητής της Oμόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα, την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον Νικόλα Παναγιώτου και στην ανανέωση του Άνταμ Λανγκ, ενώ σχολίασε τον τρόπο που κινείται η ομάδα του στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Ντέρμπι στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα την Κυριακή. Πώς περιμένεις τον αγώνα;

Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, όπως κάθε φορά. Έχουν καλή σεζόν μέχρι τώρα, είναι καλή ομάδα, άρα θα είναι δύσκολος αγώνας. Την ίδια ώρα είμαστε μια καλή ομάδα και εμείς οπότε ανυπομονούμε για τον αγώνα.

Είδαμε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε. Τι κρατάς από αυτό το παιχνίδι;

Δείξαμε καλή νοοτροπία, καλή ποιότητα, κάναμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Το να κερδίσουμε 1-0 ήταν σημαντικό. Θεωρώ η διάθεση και νοοτροπία μας ήταν πολύ καλή.

Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ επιθετική ομάδα με καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα μας την Κυριακή για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα;

Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλά απέναντι στον Απόλλων. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να σιγουρευτούμε ότι θα είμαστε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο. Αν είμαστε, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Ο Νικόλας Παναγιώτου ψηφίστηκε MVP για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τον ίδιο και την απόδοσή του.

Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που παίζει όλο και περισσότερο. Πέρσι έκανε κάποιες συμμετοχές και τα πήγε καλά, αυτή τη χρονιά κάνει περισσότερες και επίσης τα πάει καλά. Συνεχίζει να βελτιώνεται, δουλεύει καλά στην προπόνηση, θέλει να μάθει, θέλει να γίνει καλύτερος, δείχνει ότι έχει γίνει καλύτερος και βελτιώνεται, κάτι που είναι πολύ καλό που το βλέπω.

Ένα σχόλιο για την ανανέωση συμβολαίου του Lang μέχρι το 2025.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Ο Άνταμ είναι ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός και σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να παίξει για πολλά χρόνια. Ένας πολύ σταθερός αμυντικός. Για εμάς το να τον έχουμε αυτή την περίοδο είναι πολύ καλό.

Οι οπαδοί μας θα στηρίξουν την ομάδα στη Λεμεσό. Τι έχεις να τους πεις;

Να τους ευχαριστήσω για την στήριξη ξανά και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, δείχνοντας το πάθος τους. Βοηθούν την ομάδα να είναι η καλύτερη που μπορεί.

Έχουμε κάτι νεότερο για τη μετεγγραφική μας δραστηριότητα;

Είναι απλά μια κανονική δουλειά, όπως προγραμματίζαμε πριν ανοίξει το μετεγγραφικό «παράθυρο». Φέρνουμε μόνο ποδοσφαιριστές αν βρούμε παίκτες που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε, μέσα στα όρια και τον προϋπολογισμό μας. Αν βρούμε, όπως κάθε άλλο Σύλλογο, θα κάνουμε (μετεγγραφή). Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε παίκτη που δεν είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και αν βρούμε κάποιον ίσως κάνουμε κάτι, αν όχι θα συνεχίσουμε με το καλό σύνολο που έχουμε εδώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ