aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη φετινή σεζόν, εύχομαι να παίξουμε…»

Μπεργκ: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη φετινή σεζόν, εύχομαι να παίξουμε…»

Την ευχή όπως επαναρχίσει η αγωνιστική δράση πραγματοποίησε ο προπονητής της Ομόνοιας. Ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη στην ιστοσελίδα των πρασίνων ανέφερε πως δεν γνωρίζουν στο «τριφύλλι» πότε και αν θα επαναρχίσει η σεζόν. Όσον αφορά τη μάχη του πρωταθλήματος επεσήμανε πως είναι νωρίς να λεχθεί κάτι, αφού υπάρχουν άλλοι εννέα αγώνες και οι ισορροπίες ανάμεσα στις 3-4 πρώτες ομάδες είναι λεπτές.

Οι σχετικές τοποθετήσεις

«Το αν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή όχι είναι νωρίς να το πούμε. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε ή αν θα ξεκινήσουμε ξανά και αναμένουμε τις αποφάσεις. Εύχομαι να ξεκινήσει ξανά και να παίξουμε στο γήπεδο. Ελπίζω όμως πως όταν ξεκινήσουν να παίξουμε τα εννέα παιχνίδια όπως θέλουμε. Θα είναι οριακό γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις πρώτες 3-4 ομάδες. Σε σχέση με το πως ξεκινήσαμε προοδεύσαμε πολύ και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Δεν ξέρουμε για τη συνέχεια, αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι να φροντίσουμε και να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο».

Αν η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι ο στόχος για τη νέα σεζόν: «Θα θέλαμε να έχουμε τη φιλοδοξία να ανταγωνιστούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη φετινή σεζόν».

Δείτε και διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Χένινγκ Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ