aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν ξέρω αν ήθελαν εκδίκηση. Πώς μπορεί να ήταν πέναλτι;»

Μπεργκ: «Δεν ξέρω αν ήθελαν εκδίκηση. Πώς μπορεί να ήταν πέναλτι;»

Ενοχλημένος για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Ανόρθωσης παρουσιάστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το ισόπαλο ντέρμπι (1-1). Ο προπονητής της Ομόνοιας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό και τόνισε πως η προσοχή των πρασίνων στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το αναμέναμε λόγω της κατάληξης της περασμένης σεζόν, που ήμασταν πρώτοι και η Ανόρθωση δεύτερη. Δεν ξέρω αν ήθελαν εκδίκηση σε σχέση με πέρσι, υπήρχε όμως ένταση. Αρκετά συνέβησαν που δεν έπρεπε. Ήταν παρόμοια η φάση με το πέναλτι που καταλόγισαν πέρσι στον Απόλλωνα, με τον ίδιο παίκτη, παρόμοιο μαρκάρισμα. Πως μπορεί να είναι πέναλτι αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Είμαι ικανοποιημένος με τον ένα βαθμό. Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως γυρίζουμε σελίδα. Και η Ανόρθωση είχε ευκαιρίες στο τέλος για να σκοράρει».

Για το παιχνίδι με τον Ερ. Αστέρα: «Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι φανταστικό που είμαστε εδώ. Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση, είναι πολύ καλή ομάδα με συμμετοχές στους ομίλους. Θα είναι δύσκολο όμως είναι πρόκληση για όλους και είναι καλό για όλους που υπάρχει κυπριακή ομάδα σε αυτή την φάση. Είναι καλό που τέσσερις παίκτες μας είναι στην Εθνική. Ο Ντούρις έδωσε μάχες, η νοοτροπία του είναι αυτή που πρέπει. Ήταν προγραμματισμένο το 45λεπτο του Παπουλή, ο Σενέ σκόραρε. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Θα κάνουμε μετεγγραφή αν θα μας ανεβάσει επίπεδο, αλλιώς δεν θα κάνουμε. Με αυτή την ομάδα τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Στόχος είναι να συνεχίσουμε από’ κει που μείναμε πέρσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ