aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το παλέψουμε για Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπεργκ: «Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το παλέψουμε για Τσάμπιονς Λιγκ»

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο χαρακτήρισε ο Χένινγκ Μπεργκ τον στόχο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των πρασίνων στη διαδικτυακή συνέντευξή του στην επίσημη σελίδα του «τριφυλλιού» ερωτήθηκε από φίλο της ομάδας αν πιστεύει ότι στο μέλλον μπορεί να οδηγήσει την Ομόνοια σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού πρώτα τόνισε πως είναι νωρίς να μιλάει κανείς για κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν τελείωσε η σεζόν, σημείωσε πως αν η Ομόνοια παίξει στα προκριματικά δεν βλέπει τον λόγο να μην το παλέψει μέχρι τέλους.

Η απάντηση του Μπεργκ: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι, μιας και πρέπει να τελειώσει η φετινή σεζόν. Όμως αν η ομάδα τα καταφέρει και αγωνίζεται στα προκριματικά, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα είναι δύσκολο λόγω επιπέδου, όμως γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι όμορφο άθλημα. Υπάρχουν οι πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε. Θα είναι φανταστικό αν μπούμε στους ομίλους, όμως αν δεν το καταφέρουμε θα είναι σημαντική εμπειρία».

Δείτε και διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Χένινγκ Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ