aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα για το νταμπλ»

Μπεργκ: «Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα για το νταμπλ»

Κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Χένινγκ Μπεργκ ρωτήθηκε αν είναι έτοιμη η Ομόνοια για τα δεδομένα της εποχής. Ο Νορβηγός εκθείασε τους ποδοσφαιριστές και παραλλήλως, εξέφρασε το παράπονό του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την αφοσίωση των ποδοσφαιριστών μου, την ποιότητα και τη δουλειά τους. Η πρόοδος και η ανάπτυξη που έχουν από το καλοκαίρι είναι σούπερ. Κάναμε τεράστια προσπάθεια να φτάσουμε έως εδώ. Αυτό που καταφέραμε είναι πάρα πολύ μεγάλο, να τερματίσουμε πρώτοι, δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να κατακτήσουμε το νταμπλ, ήμασταν στα ημιτελικά», είπε ο κόουτς των πρασίνων, που συνέχισε στο ίδιο μοτίβο:

«Επίσης δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο, αλλά είμαστε στον 3ο προκριματικό. Θα προσπαθήσουμε να πανηγυρίσουμε όμως τη σπουδαία πρόκριση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως ο Ερυθρός Αστέρας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ