aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν λέω δικαιολογίες, να αποδεχτούμε ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί»

Μπεργκ: «Δεν λέω δικαιολογίες, να αποδεχτούμε ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί»

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του και δεν έψαξε δικαιολογίες μετά την ήττα της Ομόνοιας από την ΠΑΕΕΚ.

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, σίγουρα ούτε και η εμφάνιση. Δεν μπορέσαμε να είμαστε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο. Ήταν βήμα πίσω σε σχέση με ό,τι κάναμε με τον Απόλλωνα και τη Βασιλεία. Τιμωρηθήκαμε, δεν ήταν αρκετή η εμφάνιση για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά.

Για το αν υπάρχει εξήγηση για το πισωγύρισμα και αν τον προβληματίζει το -10: «Δεν μας αρέσει να είμαστε δέκα πόντους πίσω, θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερα ματς. Οι παράγοντες, δεν θέλω να λέω δικαιολογίες, πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί και πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Αυτό είναι».

Πού οφείλεται ότι στο β’ μέρος δεν έφτιαξε τις ευκαιρίες που έπρεπε: «Όπως είπα δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, δεν φτιάξαμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, δεν βάλαμε την πίεση που ήθελα. Πρέπει να το βελτιώσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Αλλάξαμε τον σχηματισμό σε κάποιους αγώνες, σήμερα τον αλλάξαμε κατά τη διάρκεια, σε δυο-τρεις περιπτώσεις. Κάποτε αλλάζουμε παίκτες και κάποτε σχηματισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ