aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν κάναμε δώρα, η απόφαση με τον ΑΠΟΕΛ είναι αυτή»

Μπεργκ: «Δεν κάναμε δώρα, η απόφαση με τον ΑΠΟΕΛ είναι αυτή»

Ο Χένινγκ Μπεργκ φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος επειδή οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας δεν το έβαλαν κάτω και πίεζαν ώσπου να φτάσουν στο γκολ. Μιλώντας μετά τη νίκη εις βάρος της ΑΕΛ, μίλησε για τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

«Πολύ καλή νίκη για εμάς, είναι ωραίο να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, σε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε πολύ καλή συγκέντρωση, δουλειά και νοοτροπία. Πιέσαμε, πιέσαμε, πιέσαμε για το γκολ. Ακυρώθηκε ένα, πετύχαμε άλλο μετά. Είχαμε καλό έλεγχο του αγώνα γενικά και το ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσουμε σήμερα και είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη», δήλωσε αρχικά.

Για το ότι και με Δόξα και με ΑΕΛ έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά δύσκολα σκοράρει κι αν τον ανησυχεί: «Είμαι χαρούμενος που δημιουργούμε ευκαιρίες. Θέλουμε να σκοράρουμε, αυτό θέλουμε να το βελτιώσουμε. Αλλά είναι καλύτερο να έχεις ευκαιρίες παρά να μην έχεις. Με τη Δόξα είχαμε απίστευτο αριθμό ευκαιριών. Σήμερα δεν είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες όπως με τη Δόξα όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν κάναμε χριστουγεννιάτικα δώρα. Αν δεχθείς γκολ είναι δύσκολο απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα να επιστρέψεις. Ήμασταν συμπαγείς κι είχαμε καλή νοοτροπία. Οι τέσσερις πίσω που έπαιξαν και την Κυριακή αμύνθηκαν πολύ καλά. Μιξ και Μπασιρού ήταν σταθεροί, συγκεντρωμένοι. Με τους τέσσερις μπροστά είχαμε κάποιες καλές στιγμές, είχαμε κινητικότητα, ήταν δύσκολο γιατί η ΑΕΛ δεν είναι κακή ομάδα και στο κάνει δύσκολο να σκοράρεις. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την υποστήριξη. Ο Φαμπιάνο επέστρεψε, δεν είχε πολλά να κάνει αλλά είναι καλό που τον είδαμε ξανά στο γήπεδο. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς».

Για το δίδυμο Μιξ-Μπασιρού κι αν παίζει ρόλο στο ότι η Ομόνοια γίνεται πιο πιεστική: «Έχουμε αρκετούς καλούς μέσους. Ο Ζόρντι τραυματίστηκε με την ΑΕΚ, είχε καλή απόδοση και σε αυτό και στα προηγούμενα. Ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τις επιτυχίες αυτής της ομάδας κι ακόμη είναι. Είμαι ευχαριστημένος που έχω αρκετούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις γιατί παραμένει έξω ο Κούσουλος. Ο Ζόρντι ήταν διαθέσιμος σήμερα αλλά δεν έχει προπονηθεί σωστά, δεν είναι 100% και θα ήταν ρίσκο να ξεκινήσει σήμερα. Θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Την Κυριακή θα παίξουν Μιξ και Γκόμεθ καθώς ο Μπασιρού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Είναι καλό για εμάς που έχουμε αυτούς τους παίκτες».

Σχόλιο για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα ξεκινήσουμε από το 17′. Ίσως το παιχνίδι έπρεπε να παιχτεί την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα αλλά η απόφαση είναι αυτή που είναι. Είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μεγάλο παιχνίδι, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ