aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν ήμασταν στο καλύτερο επίπεδο, έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα»

Μπεργκ: «Δεν ήμασταν στο καλύτερο επίπεδο, έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα»

Απογοητευμένος με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ στο τέλος της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει το παιχνίδι και υστέρησε όπως είπε στην τελική πάσα και την τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, δεν παίξαμε όσα καλά μπορούμε σήμερα γι’ αυτό και είναι το αποτέλεσμα αυτό. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Ήταν σκληρό και ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο φτιάξαμε καλές φάσεις και προϋποθέσεις, όμως δεν ήταν καλή η τελική πάσα ή το σουτ για να σκοράρουμε. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά στο γήπεδο, όμως δεν είχαν την ποιότητα που είχαν βγάλει στα προηγούμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν στο καλύτερο μας επίπεδο σήμερα, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο».

Που οφειλόταν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έφτιαξε τόσες πολλές ευκαιρίες; «Ο Ολυμπιακός έφτιαξε τις ευκαιρίες όχι γιατί άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, δεν γνωρίζω αν άλλαξε η νοοτροπία, είναι ομάδα με καλούς παίκτες και το έδειξε στην αρχή της σεζόν, έδειξαν σήμερα ότι είναι καλή ομάδα με ταχύτητα στις αντεπιθέσεις, θα έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι, δεν είχε καλά αποτελέσματα όμως διαθέτει καλούς παίκτες, εμείς θα έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα».

Εάν θα προχωρήσει σε μετεγγραφή η Ομόνοια, είπε: «Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, παρόλο που σήμερα δεν ήμασταν όσο ποιοτικοί θα έπρεπε και όσο ήμασταν άλλα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες ψάχνουν να ενισχυθούν με βάση το διαθέσιμο τους μπάτζετ. Εμείς ψάχνουμε στο παζάρι, είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες μας, και αν γίνει κάτι θα είναι με καλύτερο παίκτη από αυτούς που έχουμε. Και δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη καλύτερο στο μπάτζετ που κινούμαστε».

Αν εντοπίζει πρόβλημα δυστοκίας της Ομόνοιας απέναντι σε κλειστές άμυνες, είπε: «Ο Ολυμπιακός δεν αμύνθηκε μαζικά, ήταν καλό παιχνίδι, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις όμως δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ακόμη και όταν είχαμε τα αποτελέσματα όταν παίζαμε στην Ευρώπη ήταν γιατί ήταν πιεστικό το πρόγραμμα. Σίγουρα προσπαθούμε να βάζουμε γκολ, στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε και θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ