Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολο γήπεδο με άνεμο - Ανυπομονούμε να παίξουμε σε κανονικό γρασίδι»

Μπεργκ: «Δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολο γήπεδο με άνεμο – Ανυπομονούμε να παίξουμε σε κανονικό γρασίδι»

Ικανοποιημένος κυρίως από την αντίδραση της ομάδας του και το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις εμφανίστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το 1-1 της Ομόνοιας με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Ο Νορβηγός τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση και τις συνθήκες του αγώνα, τόνισε πως η πρόκριση παραμένει ανοιχτή και εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ.

Όπως ανέφερε ο Χένινγκ Μπεργκ, «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά το ότι επιστρέψαμε και σκοράραμε στο τέλος το κάνει καλύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έπρεπε να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για να παραμείνουμε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο που είχαν τον άνεμο υπέρ τους. Δεν ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι από την κατοχή που είχαμε. Είμαστε στα μισά του δρόμου, ανυπομονούμε να παίξουμε στην έδρα μας σε κανονικό γρασίδι και ανυπομονούμε για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, δεν ήμασταν καλοί. Αυτό το παιχνίδι ήταν ξεχωριστό λόγω του γηπέδου, του ανέμου αλλά και για το ότι μας έλειπαν πολλοί παίκτες. Με τα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ