aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ήταν θαυμάσιο»

Μπεργκ: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ήταν θαυμάσιο»

Τρισευτυχισμένος με την πρόκριση της Ομόνοιας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ σε σύντομες δηλώσεις του στον πολωνικό Τύπου. Ο Νορβηγός προπονητής χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Πειραιώς καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα, όμως τόνισε ότι η Ομόνοια δεν έχει τίποτα να χάσει στις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είχαμε σωστή τακτική και ήμασταν πολύ σωστά προετοιμασμένοι. Ο πρωταρχικός στόχος που ήταν το Γιουρόπα Λιγκ επιτεύχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, αλλά θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Γνωρίζουμε πως ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλύτερος από την Λέγκια και ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά θα προσπαθήσουμε», σημείωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: «Μόνο από βλακεία δεν θα προκριθεί ο Ολυμπιακός από την Ομόνοια»

Ακολούθως επεσήμανε ότι μετά τους πανηγυρισμούς το βράδυ της Τετάρτης η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. «Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί το παιχνίδι της Κυριακής. Γιορτάσαμε χθες την πρόκριση. Ήταν θαυμάσιο αυτό που συνέβη για μένα μετά την κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος με την Λέγκια», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ