aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο με τον ΑΠΟΕΛ»

Μπεργκ: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο με τον ΑΠΟΕΛ»

Ως την καλύτερη φετινή εμφάνιση της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα χαρακτήρισε ο Χένιγνκ Μπεργκ την παρουσία της ομάδας του στο «Τάσος Μάρκου» στη νίκη με 2-0 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ο Νορβηγός προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για την ποιότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας. Το επιθετικό κομμάτι κυρίως στο α’ ημίχρονο και στα αρχικά του β΄ ημιχρόνου ήταν η καλύτερη παρουσία μας και αυτό δείχνει ότι η ομάδα βελτιώνεται. Ήμασταν πολύ καλοί επιθετικοί, πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε και ένα τέρμα που ακυρώθηκε.

Είμαι ευχαριστημένος με την ποιότητα των παικτών, την εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όμως ήταν ανταγωνιστική σε όλους της τους αγώνες. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επανήλθαμε στο ψηλότερο δυνατό σημείο ανταγωνιστικότητας και αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Για την κακή παράδοση της Ομόνοιας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και αν αποτελεί έξτρα κίνητρο: «Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ κατακτούσε τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι. Είναι και οι δύο ποιοτικές ομάδες. Θα υπάρχει σίγουρα ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα με εμπειρία με παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς που είμαστε μία ομάδα που κτίζεται».

Πώς κρίνει την μέχρι τώρα πορεία της Ομόνοιας και αν είναι ευχαριστημένος: «Ήταν δύσκολο πριν την χρονιά να εκτιμήσεις που θα ήμασταν σήμερα. Ήρθαν πολλοί παίκτες στην ομάδα και όταν ήρθαν δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε, το κάναμε σιγά – σιγά. Αμυντικά δείχνουμε συνέπεια. Επιθετικά αναπτυσσόμαστε και βλέπουμε να δημιουργούμε συνεργασίες. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ