Ο Χένινγκ Μπεργκ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της Ομόνοιας με 4-1 επί του Άρη. Στάθηκε στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του, στον επαγγελματισμό που επέδειξε μετά την αποβολή, αλλά και στην παρουσία των νεοαποκτηθέντων Τανάσε και Μπράουερς.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και το σκορ. Προηγηθήκαμε νωρίς και, μετά την αποβολή, ελέγξαμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό που αντιδράσαμε μετά το 0-0 με την Ομόνοια Αραδίππου στην πρώτη αγωνιστική. Το βασικό είναι ότι κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις με τον Άρη εκτός έδρας και με την Ομόνοια Αραδίππου εντός. Πρόκειται για αγώνες πολύ διαφορετικού τύπου.
Ήταν η μπαλιά του Τάνκοβιτς, το τάιμινγκ του Ντιονί και ο Μαγιαμπέλα που προκάλεσε την κόκκινη κάρτα. Το γεγονός ότι μια ομάδα αγωνίζεται με παίκτη περισσότερο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσει. Εμείς δείξαμε επαγγελματισμό.
Είναι σημαντικό που πήραν χρόνο συμμετοχής οι Τανάσε και Μπράουερς, γιατί πρέπει να ενσωματωθούν. Υπάρχει ανταγωνισμός για την ενδεκάδα και αυτό είναι καλό. Το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, όμως έχουμε συμπληρώσει τον αριθμό των ξένων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με το ρόστερ μας. Δεν ξέρω, ίσως γίνει. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε με την ενδεκάδα που θεωρούμε καλύτερη.
Όσον αφορά τους Τανάσε και Μπράουερς, από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμοι. Ήρθαν, όμως, σε μια νέα χώρα και μια νέα ομάδα, οπότε χρειάζονται χρόνο. Είναι έξυπνοι παίκτες και αντιλαμβάνονται γρήγορα όσα τους ζητώ. Εννοείται ότι εξαρτάται και από τους ίδιους και από το τι δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Με χαροποίησε το γεγονός ότι πετύχαμε πολλά γκολ και κάναμε πολύ καλή δουλειά στο επιθετικό τρίτο. Ήμασταν επιθετικοί στις εκτελέσεις των κόρνερ. Ο Μπράουερς έδειξε ότι είναι ένας επιθετικογενής χαφ που μπορεί να σκοράρει, ενώ ποιοτικός είναι και ο Τανάσε».














