aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Μπορούσε εύκολα να ήταν 1-1 σε μια άλλη μέρα»

Μπεργκ: «Μπορούσε εύκολα να ήταν 1-1 σε μια άλλη μέρα»

Ασπίδα προστασίας στην ομάδα του ύψωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας μετά τη βαριά ήττα με 4-1 της Ομόνοιας από την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Νορβηγός τεχνικός υποστήριξε μάλιστα ότι το σκορ σε μια άλλη βραδιά θα μπορούσε να ήταν 1-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε όπως θέλαμε κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί και επιθετικά και αμυντικά. Είμαι ικανοποιημένος με τη νοοτροπία, τη θέληση και το κουράγιο που έδειξαν οι παίκτες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε δυο τέρματα που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το τρίτο και το τέταρτο τέρμα, ενώ το πρώτο ήρθε από μακρινό σουτ και το δεύτερο από ριμπάουντ. Σε μια άλλη μέρα θα μπορούσε εύκολα να ήταν 1-1 το τελικό αποτέλεσμα.  Μετά το 2-1 έγινε δύσκολο και μετά το 3-1 ήταν ανέφικτο να επιστρέψουμε. Νομίζω τα τελευταία δύο γκολ δεν χρειαζόταν να τα δώσουμε. Πέραν από αυτό ήταν μια αρκετά καλή προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα. Μάθαμε πολλά σήμερα. Για αυτό είμαστε στη διοργάνωση, για να αναπτυσσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον τραυματισμό του Μπασιρού και αν υπάρχει πρόβλημα και με τον Παπουλή: «Ο Παπουλής δεν τραυματίστηκε. Ήταν το πλάνο να αγωνιστεί 45 λεπτά σήμερα. Δεν έπαιξε τόσο πολύ και είχε τραυματισμό. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα για τους μέσους, ασφαλώς και θα θέλαμε να τους έχουμε στη διάθεση μας. Υπάρχουν όμως αρκετοί ποιοτικοί παίκτες να μπουν μέσα όπως έγινε σήμερα με τον Σέχου και τον περασμένο αγώνα με τον Παναγιώτου».

Αν αλλάζουν οι στόχοι μετά την ήττα: «Θα είναι πιο δύσκολο τώρα να προκριθούμε. Ξέραμε από την αρχή πως είναι δύσκολο. Μην ξεχνάμε ότι στον όμιλο ήμασταν η τέταρτη ομάδα σε κατάταξη. Η Καραμπάχ παίζει πολλά χρόνια στους ομίλους, εμείς δεύτερη χρονιά, δεν θα ήμασταν το φαβορί. Αλλά έχουμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωθούμε. Για μεγάλο διάστημα σήμερα νομίζω τα πήγαμε πολύ καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ