aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Αν δεις τα στιγμιότυπα θα μείνεις έκπληκτος…»

Μπεργκ: «Αν δεις τα στιγμιότυπα θα μείνεις έκπληκτος…»

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή, για την ισοπαλία με την Πάφο και την αντίδραση από το αποτέλεσμα και γενικότερα την πορεία της Ομόνοιας μίλησε στη κάμερα του γραφείου Τύπου των πρασίνων, ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του και υπογράμμισε πως θα πρέπει να είναι πιο κυνικοί.

Εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Ερμή. Πώς το περιμένετε;

«Θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι για το κύπελλο αυτή τη σεζόν. Ο Ερμής είναι πρώτος στη δεύτερη κατηγορία και είναι καλή ομάδα. Πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και σίγουρα θέλουμε να περάσουμε μετά από αυτούς τους δύο αγώνες. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Τα παιχνίδια του κυπέλλου συνήθως κρύβουν παγίδες. Αυτό το γεγονός καθιστά τον αγώνα ενάντια στον Ερμή πιο επικίνδυνο;

«Ελπίζω πως έχουμε τον επαγγελματισμό, τη θέληση, την πείνα και το κίνητρο για να παίξουμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Αν το κάνουμε αυτό έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε, αλλά αν δεν το κάνουμε αυτό θα είναι πολύ δύσκολο».

Ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση της ομάδας μετά την ισοπαλία με την Πάφο;

«Η αντίδραση ήταν η απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά επίσης και ενθάρρυνση από τον τρόπο που παίξαμε, τις ευκαιρίες που είχαμε, τη νοοτροπία και την στάση να παλέψουμε και να πιέσουμε μέχρι το τέλος. Παλέψαμε κατά τη διάρκεια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν τα βάλαμε ποτέ κάτω. Ναι, δεν σκοράραμε στο τέλος, αλλά είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Οπόταν χρειάζεται να είμαστε πιο κυνικοί και καλύτεροι όταν έχουμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Σε πολλές φάσεις του αγώνα τα πήγαμε πολύ καλά και πιστεύω είναι καλό που βλέπουμε την ομάδα να παίζει με αυτό τον τρόπο, που δημιουργεί ευκαιρίες και φυσικά στο τέλος θέλουμε να σκοράρουμε στις φάσεις που έχουμε».

Τι μήνυμα στείλατε στους παίκτες σας αμέσως μετά το παιχνίδι με την Πάφο;

«Είναι λίγο πολύ αυτά που έχω πει τώρα. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Με λίγο καλύτερα τελειώματα θα κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι. Η Πάφος ήρθε για να αμυνθεί και το έκανε καλά. Άλλαξαν την ομάδα και είχαν πολλούς αμυντικούς μέσα χωρίς απαραίτητα να έπαιξαν οι καλύτεροι παίκτες τους. Ίσως έπαιξαν με την καλύτερη αμυντική ομάδα που είχαν. Είχαμε και εμείς καλή αυτοσυγκέντρωση αμυντικά. Δεν νομίζω πως μας έκαναν ευκαιρίες. Μπορεί να έκαναν 1-2 σουτ από απόσταση, αλλά δεν ήταν αρκετά. Έτσι αν δεις τα στιγμιότυπα του αγώνα θα μείνεις έκπληκτος που δεν κερδίσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ