aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Άλλαξαν προπονητή, αλλά έχουν τους ίδιους ποδοσφαιριστές»

Μπεργκ: «Άλλαξαν προπονητή, αλλά έχουν τους ίδιους ποδοσφαιριστές»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, αναφέρθηκε στον αγώνα της Τρίτης (4 Μαΐου) απέναντι στην ΑΕΚ, στη νίκη που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ εκθείασε τον κόσμο για την στήριξη που δείχνει στους πράσινους.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις της συνέντευξης και οι απαντήσεις του Νορβηγού, όπως γράφτηκαν από το γραφείο Τύπου των πρασίνων στην ιστοσελίδα τους:

Η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή από την προηγούμενη εβδομάδα. Περιμένεις διαφορετικό είδος παιχνιδιού σε σύγκριση με το προηγούμενο;

«Έχουν τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Έκαναν καλό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, άρα περιμένουμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι».

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει καμία πίεση και τίποτα να χάσει θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι;

«Δεν ξέρω. Συγκεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μετά θα δούμε».

Ο Τζιώνης σημείωσε άλλο ένα νικητήριο γκολ αυτή τη σεζόν και αυτό ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Ένα σχόλιο σχετικά με αυτό;

«Ναι, ήταν ένα υπέροχο γκολ. Πολύ καλή αλλαγή. Για τον Τζιωνή η απόδοσή του όταν μπήκε μέσα ήταν κορυφαία. Καλή ταχύτητα και ποιότητα για το γκολ, δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Τα πάει πολύ καλά και γενικά τα πήγε πολύ καλά και στα άλλα παιχνίδια που μπήκε μέσα και αυτό είναι καλό για εμάς».

Η ομάδα έδειξε ξανά σωστό πνεύμα και πολύ καλή νοοτροπία εναντίον της AEΛ. Τι κρατάς από τον τελευταίο αγώνα;

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε καλά στο μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σκοράραμε δύο πολύ ωραία γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην ΑΕΛ, άρα είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα που ήταν η νίκη».

Οι οπαδοί μας δεν μπορούν να περιμένουν για τους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν. Ποιο είναι το μήνυμά σας προς αυτούς;

«Απλά να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα, νιώθουμε την στήριξη και αυτό είναι πολύ καλό. Ήταν φοβεροί όλη τη σεζόν. Η προσοχή μας είναι μόνο στον αγώνα με την ΑΕΚ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και αυτό είναι που σκεφτόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ