aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Αυτός είναι και ο λόγος που τον θέλαμε να έρθει»

Μπεργκ: «Αυτός είναι και ο λόγος που τον θέλαμε να έρθει»

Ομαδική ήταν η αποψινή νίκη της Ομόνοιας, όπως τόνισε ο προπονητής της Χένινγκ Μπεργκ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Όλοι δούλεψαν για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, όπως είπε. Μίλησε παράλληλα για τον Τσέποβιτς, λέγοντας ότι ταιριάζει με την ποιότητα της ομάδας, και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που προστέθηκε στο ρόστερ.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Είμαστε χαρούμενοι για τους 3 βαθμούς. Σκοράραμε δύο καλά γκολ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο χωρίς ευκαιρίες για τη Νέα Σαλαμίνα. Μας άξιζε η νίκη. Κάναμε καλή εμφάνιση».

Ποιοι ξεχώρισαν και σχόλιο για τους Τσέποβιτς, Λέτσιακς: «Για να κερδίσεις χρειάζεσαι 11 παικτες που να συνεισφέρουν. Σήμερα όλοι δούλεψαν πολύ. Ο Μάρκος σκόραρε, ο τρόπος που σκοράραμε ήταν πολύ καλός, στο κέντρο ήμασταν σταθεροί με τους Κούσουλο και Ζόρντι, ο Λανγκ και ο Μίκαελ τα πήγαν καλά, οι Σέχου και Λέτσιακς είχαν καλή παρουσία στις θέσεις τους. Όλη η ομάδα απέδωσε καλό επιπεδο. Δούλεψαν όλοι πολύ. Μερικές φορές μπορείς να παίξεις στο καλύτερό σου επίπεδο και κάποιες άλλες όχι. Ο Φαμπιάνο δεν είχε πολλά να κάνει».

Είναι ο επιθετικός που ταιριάζει στην Ομόνοια (για Τσέποβιτς); «Αυτός είναι και ο λόγος που τον θέλαμε να έρθει. Ταιριάζει με τη γενικοτερη ποιότητα της ομάδα. Ακόμα δουλεύει στη φυσική του κατάσταση και γίνεται καλύτερος. Προσφέρει και είναι καλό να το βλέπουμε αυτό».

Για το σερί των 14ων αγώνων χωρίς ήττα: «Όταν κερδίζεις παιχνίδια αποκτάς αυτοπεποίθηση. Δεν σκεφτόμαστε πολύ το παρελθόν, αλλά  το παιχνίδι που έρχεται. Έχουμε αυτοπεποίθηση διότι έχουμε επιτυχίες και νίκες… Ξέρουμε όμως ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και να αυξήσουμε τα καλά μας διαστήματα μέσα στα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ