aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Αυτό που είπα στους παίκτες μετά την Πάφο...» (vid)

Μπεργκ: «Αυτό που είπα στους παίκτες μετά την Πάφο…» (vid)

Δηλώσεις του στην κάμερα του ΟFC TV (επίσημο κανάλι της Ομόνοιας στο YouTube), παραχώρησε ο τεχνικός των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του αγώνα της 6ης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (18:00).

Επίσης, αναφέρθηκε και στο πλήγμα που υπέστη η Ομόνοια με τον σοβαρό τραυματισμό των δύο τερματοφυλάκων της Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή στις ομοσπονδιακές υποχρεώσεις τους.

«Πιστεύω πως κάθε παιχνίδι είναι ισοδύναμο και δύσκολο. Θα είναι όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι στιγμής. Η Ανόρθωση πραγματοποιεί μία καλή αρχή σεζόν, έχουμε και εμείς μία καλή αρχή στη σεζόν και είμαι σίγουρος πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ενδιαφέρον. Εμείς ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο έτσι και αλλιώς. Ίσως να έχουν λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση (οι παίκτες της Ανόρθωσης λόγω της καλής αρχής στο πρωτάθλημα), όπως και εμείς γιατί αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία και περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Kαι πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Οι ομάδες είναι διαφορετικές, αγωνίζονται διαφορετικά, οι αντίπαλοι έχουν διαφορετικού τύπου ποιότητα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, γνωρίζουμε πως κάναμε αρκετά καλά πράγματα στον αγώνα με την Πάφο. Φυσικά ξέρουμε πως κάποια πράγματα από το παιχνίδι με την Πάφο χρειάζονται βελτίωση και θα δουλέψουμε σε αυτά. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μέχρι στιγμής, είχαμε μία καλή αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

«Αυτό που είπα στους παίκτες (μετά την πρώτη ήττα) θα μείνει μεταξύ εμένα και αυτών. Προοδεύουμε, αναπτυσσόμαστε, έχουμε μία ομάδα με σωστή νοοτροπία που βελτιωνόμαστε. Πάντα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, βρισκόμαστε στην αρχή κάτι καλού, είναι μακριά η σεζόν και πάντα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε», είπε και συνέχισε σχετικά με τον τραυματισμό των δύο κίπερ:

«Πολύ άτυχοι (με τους τραυματισμούς). Να συμβεί αυτό με τους δύο τερματοφύλακες μας, την ίδια μέρα είναι κάτι πολύ ατυχές. Είναι δύσκολο τώρα να βρούμε αντικαταστάτη, αφού δεν υπάρχει μετεγγραφική περίοδος. Φυσικά έχουμε και άλλους τερματοφύλακες στην ομάδα που μπορούν να αγωνιστούν, αλλά το επίπεδο του Φράνσις και του Παναγή είναι πολύ καλό. Θα είναι μία πρόκληση για εμάς, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορες προκλήσεις. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, ως ομάδα, ως Σύλλογος, ως ποδοσφαιριστές και προπονητές είναι κάτι που πρέπει όλοι να διαχειριστούμε, να βρούμε τις λύσεις και να βεβαιωθούμε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ακόμη έχουμε μία καλή ομάδα, που μπορεί να κερδίσει τα παιχνίδια και ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Καταλήγοντας, «έσταξε μέλι» για τον κόσμο: «Είναι εξαιρετικοί μέχρι στιγμής στη σεζόν, είναι φανταστικοί.  Η βοήθεια στους παίκτες, στην ομάδα, η ατμόσφαιρα που φτιάχνουν στα παιχνίδια μας είναι σημαντική για τους παίκτες. Νιώθουν τη στήριξη τους, δίνουν περισσότερα, τονώνεται η αυτοπεποίθηση τους όταν έχουν τους φιλάθλους μας κοντά τους. Ελπίζω να συνεχίσουν και μαζί μπορούμε να πετύχουμε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ