aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μπέρδεμα και πιθανή ανατροπή με Λοβέρα στον Άρη - Ξενερωμένος και αναποφάσιστος ο Αργεντινός»

«Μπέρδεμα και πιθανή ανατροπή με Λοβέρα στον Άρη – Ξενερωμένος και αναποφάσιστος ο Αργεντινός»

Μπέρδεμα με τη μετεγγραφή του Μάξι Λοβέρα στον Άρη αποκαλύπτει η ελλαδική ιστοσελίδα «Sportdog.gr». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός παρουσιάζεται ως και… ξενερωμένος ή έστω αναποφάσιστος με τη μετακίνηση του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων δηλώνουν άγνοια εάν ο ποδοσφαιριστής υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ως δανεικός ή ως ελεύθερος. Την ίδια ώρα που από την πλευρά του Ολυμπιακό, όλα δείχνουν ότι η μετεγγραφή του Καμαρά δεν έχει ως έξτρα συμφωνία τη μετακίνηση του Λοβέρα στον Άρη.

Δεδομένα, η Ομόνοια παρακολουθεί τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περιμένει στη… γωνιά για πιθανή «χαλάστρα».

Το δημοσίευμα:

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια, όμως τα δεδομένα άλλαξαν! Πώς και γιατί είναι πιθανό πλέον να χαλάσει το δεύτερο deal των δύο ομάδων, μετά τη μετακίνηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην Αθήνα;

Όλα δείχνουν πως υπάρχει ανατροπή στην αρχική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Άρη για τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, η οποία συμπεριλάμβανε και τον Μάξι Λοβέρα!

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δηλώνουν άγνοια το εάν ο ποδοσφαιριστής υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ως δανεικός ή ως ελεύθερος, ενώ κάποιοια ρεπορτάζ τον παρουσιάζουν μέχρι και… ξενερωμένο με την προοπτική της Θεσσαλονίκης ή έστω αναποφάσιστο.

Πάντως ο Λοβέρα μόνο ως τυχαία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος είχε φτάσει να αξίζει 4 εκατ. ευρώ και πλέον αξίζει 2 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και δεν είναι σίγουρο πως θα ήθελε να μεταβεί σε άλλη ελληνική ομάδα. Για την ιστορία την περσινή χρονιά είχε μεταβεί ως δανεικός σε Ράσινγκ Κλουμπ και Ομόνοια. Μάλιστα, με τους Κύπριους πρόλαβε και κατέγραψε 17 συμμετοχές, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Τη δεδομένη στιγμή το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη δείχνει πως ο Αργεντινός άσος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ενσωματωθεί με την αποστολή στην Αυστρία. Όμως, από την πλευρά του Ολυμπιακό όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του Καμαρά δεν έχει ως έξτρα συμφωνία την μετακίνηση του Λοβέρα στον Άρη.

Η προσθήκη του 23χρονου θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα… έλυνε τα χέρια στον Χερμάν Μπούργος μιας και είναι μια επιπλέον επιλογή στα άκρα της επίθεσης αλλά κυρίως στη θέση του επιτελικού μέσου, καθώς ο Λοβέρα έχει τα χαρακτηριστικά να την “υπηρετήσει” και να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο.

Mένει να δούμε όμως το τι θα αποφασιστεί εν τέλει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ