aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεκάλι για Ομόνοια: «Άκουσα θα μου δώσουν €100.000. Δεν ξέρω τι λένε...»

Μπεκάλι για Ομόνοια: «Άκουσα θα μου δώσουν €100.000. Δεν ξέρω τι λένε…»

Άγνοια για τα περί προσφοράς της Ομόνοιας στην Στεάουα Βουκουρεστίου γι’ απόκτηση του Ρουμάνου τερματοφύλακα, Κρίστι Μπάλγκρανταν, δήλωσε ο ιδιόρρυθμος επιχειρηματίας της ρουμάνικης ομάδας, Τζίτζι Μπεγκάλι.

Η ιστοσελίδα fanatik.ro σε αποκλειστικό της δημοσίευμα το απόγευμα της Τετάρτης (22/1) έκανε λόγο για πρόταση 100.000 ευρώ της Ομόνοιας στη Στεάουα και συμβόλαιο 20.000 ευρώ μηνιαίως στον 31χρονο πορτιέρε.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Στεάουα με την Γέονμπουκ Ρουμανίας, στον οποίο αγωνίστηκε ο Μπάλγκρανταν έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα gsp.ro διαψεύδοντας ότι η Στεάουα δέχθηκε πρόταση από την κυπριακή ομάδα. «Δεν ξέρω τι λένε. Άκουσα ότι θα μου δώσουν 100.000 ευρώ. Αν μου δώσουν 300.000 ευρώ θα τον δώσω. Αν όχι, κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Δεν είμαστε απεγνωσμένοι για μετεγγραφές…»

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Ομόνοια έχει στη μετεγγραφική της λίστα έναν άλλο Ρουμάνο τερματοφύλακα, τον Κοστέλ Παντιλιμόν της Νότιγχαμ Φόρεστ (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ