aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπασιρού: «Εξαιρετικό επίτευγμα. Τώρα, θα πρέπει να το κερδίσουμε»

Μπασιρού: «Εξαιρετικό επίτευγμα. Τώρα, θα πρέπει να το κερδίσουμε»

Ο Φουάντ Μπασιρού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Απόλλωνα. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού, το προηγούμενο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, την πρόκριση στον τελικό και έκανε μία γενική αναφορά στη φετινή σεζόν.

Εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Πώς το περιμένεις;
«Είναι ένας εντός έδρας αγώνας και ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτήν την περίοδο. Ελπίζουμε σε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Καλή προσπάθεια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός ότι είχαμε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα μας. Τι κρατάς από το παιχνίδι αυτό;

«Ναι ήταν καλή παρουσία. Αγωνιστήκαμε “εκτός” έδρας και η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή από αυτούς. Καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ και να αμυνθούμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι αμυνθήκαμε πολύ καλά, όλοι μαζί ως ομάδα και αυτό ήταν πολύ θετικό».

Δεύτερη διαδοχική χρονιά θα βρισκόμαστε σε τελικό του Κυπέλλου. Τι πιστεύεις για το γεγονός αυτό;

«Είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Τώρα, θα πρέπει να το κερδίσουμε. Θα είναι καλό αν τα καταφέρουμε, αλλά είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα για τον Σύλλογο, για τους φιλάθλους γιατί ήταν μία δύσκολη σεζόν και το γνωρίζουμε καλά αυτό. Και για αυτό πρέπει να τελειώσουμε με θετικό τρόπο».

Πώς θα διαχειριστούμε το διάστημα από σήμερα μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου;

«Με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να κερδίσουμε τους αγώνες μας. Να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να σιγουρευτούμε ότι θα παραμείνουμε υγιείς. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους αγώνες του πρωταθλήματος για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του τελικού».

Ένα γενικό σχόλιο για τη φετινή σεζόν;

«Δύσκολη, αλλά έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε θετικά και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ