aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπαράνοφ: «Πιο έτοιμη από Ομόνοια η Φλόρα, οι τρεις παίκτες της στην επίθεση είναι πολύ...

Μπαράνοφ: «Πιο έτοιμη από Ομόνοια η Φλόρα, οι τρεις παίκτες της στην επίθεση είναι πολύ επικίνδυνοι»

Την αντίπαλο της Ομόνοιας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ «σκιαγράφησε» με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο Εσθονός ποδοσφαιριστής Νικίτα Μπαράνοφ, ο οποίος κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Καρμιώτισσα.

Όπως σχολίασε, η Ομόνοια είναι μεν καλύτερη ομάδα στα χαρτιά, ωστόσο η Φλόρα έχει έμπειρους παίκτες και τους καλύτερους στην Εσθονία, ενώ είναι και πιο έτοιμη, αφού είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα της. Αναφέρθηκε επίσης στην επιθετική τριάδα της Φλόρα, που είναι πολύ επικίνδυνη και σκοράρει.

Όσα δήλωσε ο Νικίτα Μπαράνοφ:

Για τα παιχνίδια της Ομόνοια με την Φλόρα: «Στα χαρτιά η Ομόνοια είναι καλύτερη, αλλά η Φλόρα έχει έμπειρους παίκτες, τους καλύτερους στην Εσθονία. Θεωρώ ότι τα δύο αυτά παιχνίδια δεν θα είναι εύκολα για την Ομόνοια».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει η Ομόνοια: «Είναι πιο έτοιμη η Φλόρα γιατί είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, γιατί έχει παίξει μόλις δύο επίσημους αγώνες, ενώ θετικό επίσης για τη Φλόρα είναι οι τρεις παίκτες στην επίθεση που είναι πολύ επικίνδυνοι και σκοράρουν».

Για τον Βασίλιεβ: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στη χώρα και σε αυτή την ηλικία (37), είναι δημιουργικός και μπορεί να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά, τόσο στην δημιουργία όσο και στην επίτευξη τερμάτων».

Για το αν είναι πιο δυνατή εντός ή εκτός η Φλόρα: «Είναι θετικό ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στην Εσθονία, όπου η Φλόρα σαφώς και παίζει καλύτερα. Πιθανόν να πάει για την ισοπαλία στο ΓΣΠ. Στα παιχνίδια με τη Λέγκια, η Φλόρα εντός ήταν καλύτερη και παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική».

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες της Φλόρα στις ψηλές θερμοκρασίες της Κύπρου: «Θα δυσκολευτεί σίγουρα η Φλόρα. Φυσικά στον πρώτο προκριματικό έπαιξε στη Μάλτα με ίδιες συνθήκες, αλλά αυτός ο παράγοντας θα παίξει σημαντικό ρόλο στον πρώτο αγώνα».

Για τον νεαρό προπονητή της Φλόρα Ταλίν και αν τον γνωρίζει: «Τον γνωρίζω γιατί ήμασταν συμπαίκτες στην Φλόρα και στην Εθνική. Δεν έχει σημασία αν είναι νεαρός. Είναι φιλόδοξος, γνωρίζει καλά την ομάδα όπως και η ομάδα αυτόν και αυτό είναι πολύ θετικό».

Για την μη παρουσία ξένων παικτών στην Φλόρα: «Είναι η πολιτική της Φλόρα τα τελευταία χρόνια, να μην χρησιμοποιεί ξένους, αφού θέλει να φτιάξει μία δυνατή ομάδα με γηγενείς ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ