aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπάικοβιτς: «Θα συνηθίσει ο Ερ. Αστέρας τη ζέστη. Το 2012 δεν μας υπολόγιζαν»

Μπάικοβιτς: «Θα συνηθίσει ο Ερ. Αστέρας τη ζέστη. Το 2012 δεν μας υπολόγιζαν»

Το 2012 η Ομόνοια είχε μπροστά της μια τεράστια πρόκληση. Να αποκλείσει τον Ερυθρό Αστέρα από τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και να προχωρήσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η ομάδα της πρωτεύουσας στάθηκε όρθια στην Σερβία, όπως επίσης και στο ΓΣΠ. Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, όπως επίσης και ο επαναληπτικός στην κανονική του διάρκεια. Το παιχνίδι όχι μόνο οδηγήθηκε στην παράταση, αλλά και στην… ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι όπου οι Σέρβοι επικράτησαν 6-5 και πανηγύρισαν την πρόκριση.

Ο τότε τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα, Μπομπαν Μπάικοβιτς, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «zurnal.rs», σχετικά με το παιχνίδι που διεξήχθη πριν από οκτώ χρόνια.

«Παρακολουθούσα την κλήρωση, ήθελα την Ομόνοια. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολο, αλλά με βάση την ποιότητα και την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, θα προχωρήσουμε», ήταν το αρχικό του σχόλιο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΓΣΠ: «Ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές στον Ερυθρό Αστέρα. Σήμαινε πολλά για εμάς γιατί κανείς δεν πίστευε σε εμάς».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τις καιρικές συνθήκες: «Ήταν πολύ δύσκολο. Η θερμοκρασία και η υγρασία είναι πολύ ψηλή, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος. Οι ποδοσφαιριστές θα το συνηθίσουν. Και στο Βελιγράδι υπάρχουν ζεστές μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ