aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπάχαλο στην Ομόνοια: Ο ένας το μακρύ του, ο άλλος το κοντό του!

Μπάχαλο στην Ομόνοια: Ο ένας το μακρύ του, ο άλλος το κοντό του!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όσοι πίστευαν πως με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η Ομόνοια θα έβρισκε την ηρεμία της, διαψεύστηκαν πλήρως σύμφωνα με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η κατάληξη μετά την 29η Μαΐου, όποια κι αν θα είναι η απόφαση της Καταστατικής και Γενικής Συνέλευσης.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Όχι μία, αλλά δύο φορές απάντησε ο Ρόης Πογιατζής!

Στον σύλλογο της Λευκωσίας έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Το ένα είναι αυτό του Δ.Σ. και μεγάλης μάζας μελών και οπαδών που θεωρούν την πρόταση Παπασταύρου ως την ιδανική για να εξέλθει η Ομόνοια από το οικονομικό αδιέξοδο και να βρεθεί και πάλι σε πρωταγωνιστική πορεία. Το άλλο είναι των υπολοίπων, που θεωρούν πως οι διαδικασίες δεν είναι οι σωστές, με πολλούς να υποστηρίζουν την πρόταση Ρόη Πογιατζή.

Διαβάστε επίσης: Λώρης: «Ο Ρόης Πογιατζής δεν απάντησε πότε θα έρθει στην Κύπρο»

Την ίδια ώρα, έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για το ποσοστό που επιβάλλεται για να γίνει αλλαγή στο Καταστατικό του σωματείου, όσον αφορά στην εκχώρηση διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία. Παράλληλα, αμφισβητείται από τον Ρόη Πογιατζή η διαδικασία που ακολουθείται από το Δ.Σ., η οποία εκφράστηκε χθες μέσω ανακοίνωσης στα ΜΜΕ και ακολούθως ήλθε η απάντηση Λώρη Κυριάκου, που μίλησε στον «Active» και ήταν ιδιαίτερα έντονος.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος με Πογιατζιή ο Λώρης Κυριάκου (Ηχητικό) 

Όλα αυτά, ο «πόλεμος» δηλώσεων κι ανακοινώσεων δηλαδή, έχουν δημιουργήσει ένα μπάχαλο. Επικρατεί αβεβαιότητα για το μέλλον της Ομόνοιας, με τον κόσμο να παρακολουθεί και να μην είναι σε θέση να γνωρίζει ποια όντως θα είναι η επόμενη μέρα για τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ρόης Πογιατζιή: «Δεν τηρούνται οι σωστές διαδικασίες από το Δ.Σ.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ