aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAύριο στο ΓΣΠ...

Aύριο στο ΓΣΠ…

Συνεργείο έκδοσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας 2016-17, θα λειτουργήσει αύριο στο ΓΣΠ, 7 Ιουλίου 2016, ημέρα κατά την οποία η Oμόνοια θα αντιμετωπίσει τη Μπάναντς:

“Διευκρινίζεται πως το Συνεργείο θα εξυπηρετεί μόνο όσους φιλάθλους έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους.

Το συνεργείο θα βρίσκεται στα Δυτικά ταμεία 1 και 2 και θα λειτουργεί από τις 17:30 μέχρι και τις 19:20.

• Κατά την παραλαβή της κάρτας, οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως προσκομίσουν την απόδειξη που τους έχει δοθεί κατά την αγορά του/των εισιτηρίου/ίων, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

• Οι φίλαθλοι παρακαλούνται όπως έχουν στην κατοχή τους τα απαραίτητα έντυπα/δικαιολογητικά (φοιτητική βεβαίωση ή ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης, στρατιωτική ταυτότητα και πολιτική ταυτότητα), ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου διαρκείας τους (κανονικό, μαθητικό και παιδικό).

• Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει μέσω διαδικτύου το εισιτήριο διαρκείας τους, παρακαλούνται όπως προσκομίσουν το ανάλογο αποδεικτικό.

• Δικαίωμα παραλαβής της κάρτας του εισιτηρίου διαρκείας, θα έχουν όσοι φίλαθλοι έχουν εξοφλήσει ολόκληρο το χρηματικό ποσό που αναλογεί στην αξία του εισιτηρίου διαρκείας τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ