aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAύριο η 8η συγκέντρωση για την Εκστρατεία Εγγραφής Μελών

Aύριο η 8η συγκέντρωση για την Εκστρατεία Εγγραφής Μελών

Στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού συνεχίζεται η Εκστρατεία Εγγραφής Μελών, με ανοικτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016. 

Η 8η ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού / Σύλλογος Πρόοδος και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Στον χώρο θα λειτουργεί κατάστημα της Green Boutique, θα υπάρχουν αιτήσεις εγγραφής μελών, συνεργείο είσπραξης συνδρομών υφιστάμενων μελών και παράδοσης της Κάρτας Μέλους.

Επίσης, θα διατίθεται και ο λαχνός οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου με μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο FORD.

Στην ανοικτή συγκέντρωση θα δώσουν το παρών τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για να συζητήσουν με τον κόσμο, όπως και Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έγραψαν “χρυσές” σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου.

Στον χώρο θα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές της ομάδας, για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, ο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού διοργανώνει τόμπολα για τα μέλη του. Η διάθεση των κουπονιών της τόμπολας γίνεται από το Οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού – Σύλλογος Πρόοδος. Κόστος κουπονιού: 5 ευρώ. Ο μεγάλος τυχερός κερδίζει 500 ευρώ. Τα έσοδα της τόμπολας θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ