aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Αξίζαμε σοβαρότητα από την Ομόνοια, δεν θα επεκταθούμε»

«Αξίζαμε σοβαρότητα από την Ομόνοια, δεν θα επεκταθούμε»

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε την ακύρωση του φιλικού με την Ομόνοια, το οποίο θα διεξαγόταν το ερχόμενο Σάββατο και μέσω της ανακοίνωσής της, εκφράζεται πικρία για τη συμπεριφορά από πλευράς πρασίνων.

«Το Σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ενημερώνει ότι το φιλικό με την ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, έχει ακυρωθεί. Μετά λύπης μας κι ενώ το φιλικό ήταν προγραμματισμένο εδώ και δύο εβδομάδες, έχουμε μόλις χθες ενημερωθεί από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας για την ακύρωση του συγκεκριμένου αγώνα», αναφέρουν αρχικά οι ερυθρόλευκοι και συνεχίζουν:

«Θεωρούμε ότι το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην προετοιμασία της ομάδας και άξιζε τη δέουσα σοβαρότητα και επαγγελματική τήρηση της διαδικασίας από πλευράς της Ομόνοιας Λευκωσίας. Σεβόμενοι τις διαχρονικά καλές σχέσεις μεταξύ των σωματείων μας, θεωρούμε αχρείαστο να επεκταθούμε ή να επανέλθουμε επί του θέματος».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έχει ήδη διευθετηθεί νέος φιλικός αγώνας για το ερχόμενο Σάββατο, 13 Αυγούστου και ώρα 18:00 με την ομάδα της Καρμιώτισσας, στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

«Καλούμε όλους να παραβρεθούν στον αγώνα, μεταφέροντας τη στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές μας για την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, που ξεκινά το Σάββατο 20 Αυγούστου, ώρα 20:00, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Στάδιο “Αμμόχωστος-Επιστροφή”», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ