aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑυγουστή: «Άκουσα πως κάποιοι θέλουν την Ομόνοια»

Αυγουστή: «Άκουσα πως κάποιοι θέλουν την Ομόνοια»

Ευχαριστημένος από τη νίκη της Ομόνοιας εις βάρος της Καρμιώτισσας και με τη νοοτροπία που έδειξαν και έφτασαν στην ανατροπή, δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο Κύπριος προπονητής ρωτήθηκε εάν έχει προτίμηση για αντίπαλο στα ημιτελικά του κυπέλλου και απάντησε πως η Ομόνοια δεν είναι ομάδα να επιλέγει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη δύσκολη και σημαντική νίκη. Ξέραμε πως μετά την προσπάθεια της Τετάρτης (σ.σ.: με τον ΑΠΟΕΛ), θα βρίσκαμε δυσκολίες. Κρατάμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος, τη νοοτροπία μας και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα θα περιμένουμε να μάθουμε το γκρουπ που θα παίξουμε. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι για τα ημιτελικά και σίγουρα θα διεκδικούμε τους βαθμούς για να έχουμε ρυθμό. Συγχαίρω και την προσπάθεια της Καρμιώτισσας. Τα παιδιά προσπάθησαν, ήμουν μαζί τους πριν από λίγο καιρό και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Δεν είχα πολύ χρόνο στην ομάδα όμως δουλεύουμε καθημερινά. Όταν αλλάζουν οι προπονητές, σίγουρα οι παίκτες επηρεάζονται. Θέλουμε να βάλουμε τα δικά μας στοιχεία για να αφομοιώσουν αυτά που θέλουμε στο γήπεδο».

Για την κλήρωση και την εξάδα: «Η Ομόνοια δεν είναι ομάδα να επιλέγει. Άκουσα κάποιοι θέλουν την Ομόνοια. Δεν μας ενοχλεί με όποιο κι αν αγωνιστούμε. Τώρα θέλουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο και να δημιουργήσουμε δυναμική. Αν μπούμε στην εξάδα θα αγωνιστούμε με όλους και ο στόχος είναι πάντα η νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ