aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑτιέμγουεν: «Πιστέψτε με, είμαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στην Ομόνοια»

Ατιέμγουεν: «Πιστέψτε με, είμαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα στην Ομόνοια»

Τη μετεγγραφή του στην Ομόνοια επιβεβαίωσε ο Ιγιάγι Ατιέμγουεν, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα germanijak.hr. O Νιγηριανός πολυθεσίτης μεσοεπιθετικός εμφανίζεται απογοητευμένος για το γεγονός ότι δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως χαρακτηρίζει ως νέα ευκαιρία για τον ίδιο την προοπτική της Ομόνοιας.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μια νέα ευκαιρία για μένα. Απλώς ήθελα λεπτά και ευκαιρία σε συνέχεια. Τίποτα άλλο δεν με ενδιέφερε και θα πάω στην Ομόνοια. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που αποφάσισα να φύγω από τη Δυναμό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Είναι δύσκολο να πω ότι επέμεινα να φύγω γιατί πραγματικά δεν το έκανα. Θέλω να επιστρέψω στον εαυτό μου και να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο και δεν μπορούσα να το κάνω στην Ντιναμό».

Όσο για το τι κρατά ως θετικές αναμνήσεις από τη θητεία του στην Ντιναμό, είπε: «Θα θυμάμαι πολλά πράγματα. Μου άρεσαν πολύ οι συμπαίκτες, οι προπονητές που είχα και οι οπαδοί που μας ακολούθησαν. Θα μιλώ πάντα με τα καλύτερα λόγια για το Σύλλογο και το ποδόσφαιρο στην Κροατία»

Για τους λόγους που δεν του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες, ανέφερε: «Δεν κατηγορώ κανέναν γιατί είναι ποδόσφαιρο. Σε αυτό μερικές φορές παίρνεις αυτό που θέλεις και αξίζεις και μερικές άλλες όχι. Η καριέρα μου βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και αυτό είναι πραγματικά μια νέα αρχή για μένα. Πίστεψέ με, είμαι έτοιμος για τα μεγάλα πράγματα που μόλις ξεκινούν»

Για το ότι η σύντροφος και το παιδί του μένουν στη Κροατία: «Yπάρχουν πολλοί παράγοντες από τους οποίους θα εξαρτηθεί το πού θα ζήσω, αλλά είναι σαφές ότι θα επιστρέψω στο Ζάγκρεμπ. Αλλά το αν θα μείνω μόνιμα ή θα πάω να ζήσω στην Αφρική δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Ας το αφήσουμε για τώρα, πηγαίνω στην Κύπρο και ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ