aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΑστυνομικά μέτρα στο Σούπερ Καπ Ανδρών μεταξύ Ομόνοια –Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα

Αστυνομικά μέτρα στο Σούπερ Καπ Ανδρών μεταξύ Ομόνοια –Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα

H Αστυνομία καλεί το φίλαθλο κοινό που θα βρεθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00  στον αγώνα του Σούπερ Καπ Ανδρών μεταξύ Ομόνοια –Καπάτσος –Νέα Σαλαμίνα στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» στη Λάρνακα  να εκδηλώνεται με αθλητοπρέπεια.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκομένων τα πιο κάτω μέτρα:

Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας θα καταλάβουν τις κερκίδες που βρίσκεται ο χώρος των επισήμων.

Οι φίλαθλοι της Καπάτσος Νέας Σαλαμίνας θα καταλάβουν την κερκίδα απέναντι από το χώρο των επισήμων.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο Στάδιο.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον  αγώνα για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας να προσέλθουν στα Στάδια έγκαιρα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (19:00). 

Τονίζεται σε όλους ότι στο Γήπεδο απαγορεύεται η μεταφορά σακιδίων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, αεροπουρούδων, κονφετί καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου υβριστικού περιεχομένου. 

Επίσης γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Γηπέδου έχοντας στην κατοχή τους προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους στους χώρους εκτός των Σταδίων. 

Όσον αφορά στη στάθμευση οχημάτων επί των πεζοδρομίων, στα ερείσματα των δρόμων και σε σημεία όπου θα εμποδίζεται η ελεύθερη ασφαλής διακίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους του Γηπέδου  αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται. 

Τέλος επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται ότι θα βρίσκεται στις γύρω περιοχές του Αθλητικού Κέντρου «Κίτιον» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους. Αναμένεται από όλους ότι θα επιδείξουν σεβασμό προς το άθλημα, τις ομάδες τους και το φίλαθλο κοινό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ