aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑστυνομία για διάρρηξη: «Δεν πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδας»

Αστυνομία για διάρρηξη: «Δεν πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδας»

Ο Στέλιος Στυλιανού από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας μίλησε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» του Active 107.4&102.5 και αναφέρθηκε στη διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα στο οίκημα της Ομόνοιας στην όδο Παπανικολή.

Για τη διάρρηξη: Γύρω στις 04:00 χτύπησε ο συναγερμός. Οι δράστες έσπασαν με πέτρα το παράθυρο, τη βιτρίνα και έκλεψαν 5 τρόπαια. Εξετάσαμε την περιοχή και μαρτυρία. Μάλλον μιλούσαν ξένη γλώσσα, όχι αγγλικά. Δεν κατάφερε ο μάρτυρας να αναγνωρίσει. Ο λόγος που μπαίνουμε σε αυτές τις λεπτομέρειες είναι για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έρθουν σε αντιπαράθεση κάποια σωματεία. Δεν πρέπει να δοθεί έκταση στο παρόν στάδιο, αφού δεν υπάρχει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδας.

Δέχθηκε επιθέσεις και στο παρελθόν το οίκημα: Δεν μπορεί να φρουρείται σε 24ωρη βάση οποιοδήποτε οίκημα ή υποστατικό. Όμως επαναλαμβάνω δεν φαίνεται να έχει να κάνει με γεγονότα με εμπλοκή άλλων σωματείων. Κάποια περιστατικά που καταγγέλθηκαν κατά καιρούς διερευνώνται. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αν βρίσκονται σε επικοινωνία με τη διοίκηση της Ομόνοιας: Είναι σε επικοινωνία, έδωσαν κάποια στοιχεία και καταθέσεις και θα προσπαθήσουμε να εξιχνιάσουμε την υπόθεση. Έχουν παραληφθεί και τεκμήρια από τη σκηνή και ίσως ρίξουν περισσότερο φως.

https://goal.philenews.com/dierrixan-to-somatio-tis-omonias-ke-eklepsan-tropea/

https://goal.philenews.com/omonia-yparchoun-stichia-alla-ke-martyria/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ