aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑσπίδα προστασίας από τον Νταμπίζα!

Ασπίδα προστασίας από τον Νταμπίζα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εμπιστοσύνη που τρέφει ο Νίκος Νταμπίζας στον προπονητή και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού αυτός έχτισε τη φετινή Ομόνοια, έπεισε και τη διοίκηση πως θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη.

Και όπως υπογράμμισε η διοίκηση σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή της, «αποφασίστηκε όπως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εφαρμοστούν πρακτικές και μέθοδοι, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες και η ομάδα να ανακάμψει».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Είναι κοινή η διαπίστωση στο Δ.Σ. ότι οι σπασμωδικές κινήσεις, υπό την πίεση των κακών αποτελεσμάτων, δεν αποτελούν καλό σύμμαχο στην προσπάθεια εξεύρεσης των σωστών λύσεων».

Ο Νίκος Νταμπίζας, μιλώντας ενώπιον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασε την εμπιστοσύνη στον προπονητή και στο έμψυχο δυναμικό. Υπογράμμισε πως, είναι μια νέα ομάδα και θέλει τον χρόνο της. Παράλληλα, πιστεύει πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ακόμη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, η Ομόνοια είναι ικανή να κερδίσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Τα πιο πάνω έπεισαν τα μέλη του Δ.Σ. και αναμένουν ότι από το προσεχές ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι, τα λόγια του τεχνικού διευθυντή θα γίνουν και πράξη από την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, η μπάλα είναι στον Κάρβερ και στους ποδοσφαιριστές, να πείσουν ότι οι δυνατότητές της φετινής Ομόνοιας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε έως τώρα. Δικαιώνοντας και τον Νταμπίζα για τις θέσεις που εξέφρασε στα μέλη της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ