aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑσίς στο «Goal»: «Οι παίκτες της Ομόνοιας να κάνουν όπως έκανα κι εγώ»

Ασίς στο «Goal»: «Οι παίκτες της Ομόνοιας να κάνουν όπως έκανα κι εγώ»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ για την πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας βρέθηκε και ο Νούνο Ασίς, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Ο παλαίμαχος και πρώην ποδοσφαιριστής των πρασίνων, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Ομόνοια, καθώς συνόδευσε τα δύο νέα αποκτήματα των πρασίνων στην Κύπρο, Βίτορ Γκόμες και Ρούμπεν Άλβες (έχει τα δικαιώματα του στην Κύπρο).

Διαβάστε επίσης: H συγκινητική στιγμή του Ασίς με μικρό Ομονοιάτη: «Να μπει μέσα, όχι εν μεγάλος»

Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος, έδωσε το παρών του στην προπόνηση της Ομόνοιας δίπλα από τους ποδοσφαιριστές και τον Νεόφυτο Λάρκου.

Με αφορμή την παρουσία του στο γήπεδο της Λακατάμιας, ο Ασίς μίλησε στο «Goal» και αναφέρθηκε στη νέα Ομόνοια, τον κόσμο και τη νέα προσπάθεια που θα πρέπει να κάνουν όλοι στο «Ηλίας Πούλλος». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία στην Ομόνοια σαν ποδοσφαιριστής τονίζοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν τα πάντα στο γήπεδο όπως έκανα και εγώ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Πορτογάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή: «Είναι όμορφη μέρα για την Ομόνοια και τον κόσμο της. Πάντα παλεύει για να είναι επιτυχημένη και να παίρνει το πρωτάθλημα. Ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει τι έγινε τα περασμένα χρόνια. Θα είναι δύσκολο, το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Ήμουν τέσσερα χρόνια εδώ και ήταν μέρος της προσωπικότητάς μου. Έδινα τα πάντα στο γήπεδο. Αν κάνουν αυτό και οι παίκτες πιστεύω θα πετύχει η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ