aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑσίς για Νταμπίζα: Δεν έπρεπε ποτέ να ήταν μέρος της Ιστορίας της Ομόνοιας

Ασίς για Νταμπίζα: Δεν έπρεπε ποτέ να ήταν μέρος της Ιστορίας της Ομόνοιας

Οπαδός της Ομόνοιας κοινοποίησε παρασκηνιακό κειμενάκι της ιστοσελίδας μας (διαβάστε ΕΔΩ) στο οπαδικό γκρουπ της Ομόνοιας «1948 OMONOIA AIWNIA (GREEN FAMILY)» σχετικά με την αναφορά του Νίκου Νταμπίζα για τον Νούνο Ασίς (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο Πορτογάλος πρώην άσος της Ομόνοιας, σχολίασε στην εν λόγω ανάρτηση και για ακόμη μια φορά εξέφρασε τον θυμό του προς το άτομο του Ελλαδίτη πρώην τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας. Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος ήταν η αιτία που ο Ασίς δεν παρέμεινε στην Ομόνοια με αποτέλεσμα να έλθει ο Κλέιτον Σίλβα που δεν πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό βάσει των χρημάτων που έπαιρνε.

«Όπως φάνηκε από τον πρώην τεχνικό διευθυντή, αυτός, ναι, είναι κάποιος που ποτέ δεν έπρεπε να ήταν μέρος της Ιστορίας αυτού του μεγάλου, ιστορικού και υπέροχου συλλόγου, αλλά επειδή όλοι κάνουμε λάθη από τα οποία είμαστε μέρος και μαθαίνουμε από αυτά, η Ομόνοια ευτυχώς συνειδητοποίησε το λάθος που διέπραξε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ