aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑσημένος: «Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος - Όσο πιο πολλά τρόπαια μπορώ με την Ομόνοια»

Ασημένος: «Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος – Όσο πιο πολλά τρόπαια μπορώ με την Ομόνοια»

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πλάνα από την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Ασημένου, ενώ φιλοξενούνται επίσης και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Ασημένος:

Τα πρώτα συναισθήματα μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Ομόνοια: «Είμαι πολλά χαρούμενος, το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και θέλω να ευχαριστήσω πολλά την ομάδα που με εμπιστεύτηκε σε μένα και θα τους αποδείξω ότι άξιζε τον κόπο».

Προέρχεσαι από τις Ακαδημίες της ομάδας και τώρα υπογράφεις συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια τι θυμάσαι πιο έντονα από αυτή την διαδρομή; «Σίγουρα την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ομόνοια, είχα ένα στόχο να έρθω πάνω στην πρώτη ομάδα και θυμάμαι περάσαμε πολλές δυσκολίες λόγω του κορωνοϊού, αλλά συνεχίζαμε την δουλειά, δουλειά με ένα στόχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε να κάνω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα».

Αγωνίζεσαι σε μια ομάδα με ψηλούς στόχους, με απαιτήσεις και ευθύνες. Πως βλέπεις το μέλλον με την ομάδα; «Έχει πολλές δυσκολίες, απαιτήσεις, είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρω και στο μέλλον θα παίζω σημαντικό ρόλο στην ομάδα και θα την βοηθώ πολύ».

Οι μελλοντικοί σου στόχοι σαν ποδοσφαιριστής; «Να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ομόνοιας, της Κύπρου και να πάμε να πιάσω όσα πιο πολλά τρόπαια με την ομάδα και να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της».

Ο κόσμος της Ομόνοιας χαίρεται να βλέπει παιδιά από την Ακαδημία να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Τι μήνυμα έχεις να πεις προς τον κόσμο; «Αποδεικνύουμε τους χρόνο με τον χρόνο ότι, τα παιδιά από τις Ακαδημίες έχουν αρκετό ταλέντο και πρέπει να τους εμπιστεύονται, ανεξαρτήτως ότι είμαστε Κύπριοι πρέπει να παίρνουμε τις ευκαιρίες μας να μην φοβούνται και θα τους βγάλουμε ασπροπρώσοπους».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ