aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑσάντε με στυλ και νέο look: «Υπέροχοι οπαδοί, εύχομαι να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε»

Ασάντε με στυλ και νέο look: «Υπέροχοι οπαδοί, εύχομαι να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε»

Με νέο look, βαμμένα μαλλιά και μούσια, ο Ερνέστ Ασάντε έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, για να πάρει το μετάλλιο του πρωταθλητή. Ο άτυχος εξτρέμ, ο οποίος υποβλήθηκε προσφάτως σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου, κινείτο με πρόβλημα πλην όμως με στυλ, όντας τρισευτυχισμένος για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά την απονομή μίλησε στην κάμερα της Primetel και το πρώτο σχόλιό του ήταν «όλοι μου είπαν πως είναι ωραία τα μαλλιά μου» και πρόσθεσε: «Θέλω να αφοσιωθώ στη στιγμή. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε απόψε και βλέπουμε τι θα γίνει του χρόνου. Θα συνεχίσουμε, να κάνουμε το καλύτερο. Να κάνουμε καλές εμφανίσεις στο γήπεδο. Να δουλεύουμε σκληρά και όλα θα είναι καλά. Θα είμαστε ευτυχισμένοι».

Όσο για την παρουσία του κόσμου στο ΓΣΠ, μετά από πάρα πολλούς μήνες, δήλωσε: «Είναι υπέροχοι οι οπαδοί, φανταστικοί. Εύχομαι να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ