aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑργυρού: «Υπήρχε σχέδιο εξόντωσης του κόσμου, ξυλοκόπησαν 15χρονο με μίσος»

Αργυρού: «Υπήρχε σχέδιο εξόντωσης του κόσμου, ξυλοκόπησαν 15χρονο με μίσος»

Ο πρόεδρος της Θύρας 9 Μάριος Αργυρού μίλησε στην εκπομπή του Πανίκου Χατζηλιασή «Όλε». Αναφέρθηκε στα επεισόδια την ημέρα του τελικού στο φαν κλαμπ, το τι έγινε στο Τσίρειο, για τη σύγκρουση Μιλόγεβιτς-Νταμπίζα και τις εκλογές στον σύλλογο.

Για τα επεισόδια στη Λευκωσία και στη Λεμεσό: Την προηγούμενη ημέρα πήγα στη ΜΜΑΔ μιλήσαμε για τη μεταφορά των οπαδών μας στη Λεμεσό και συμφωνήσαμε πως θα γίνει και κάποια έρευνα στα λεωοφορεία και δεν αρνήθηκα αφού είναι δικαίωμα της ΜΜΑΔ να κάνει έρευνα. Τους είπα θα κάνουμε μία στάση στη Χοιροκοτοία όπου θα έρθουν και άλλοι οπαδοί από την περιοχή της Λάρνακας-Αμμοχώστου και τη Δερύνεια.

Το είπα στα παιδιά ότι αυτό πρέπει να γίνει, αφού έχει δικαίωμα η Αστυνομία. Δύο πριν αρχίσουν τα λεωφορεία μου τηλεφώνησαν ότι πρέπει να γίνει έλεγχος και στον Ζυγυστικό και στη Χοιροκοιτία και τους είπα όχι γιατί δεν θα φτάσει ο κόσμος να πάει στο γήπεδο και θα έχει πρόβλημα στις εισόδους.

Όταν ήρθα εγώ στον σύνδεσμο, φώναξα στη γραμματεία και τους είπα ότι δεν δέχονται και άρχισε ο αναβρασμός. Καλώς ή κακώς άναψαν κάποια λάστιχα και ήρθε η διμοιρία να σβήσει τη φωτιά, πέρασε την έσβησε και σε κάποια στιγμή κάποιος αξιωματικός έκανε κίνηση προς εμας και μία διμοιρία της ΜΜΑΔ άρχισε να χτυπά τους οπαδούς μας. Εμείς θέλαμε να πάμε στο γήπεδο όπως διοργανώθηκε. Είχαμε 7 λεωφορεία που έπρεπε να πάνε στο Τσίρειο.

Στο γήπεδο ένας οπαδός ξυλοκοπήθηκε από την Αστυνομία στο γήπεδο, τόσο μίσος είχε η Αστυνομία και τον χτυπούσε. Είναι ακόμη στο νοσοκομείο ο μικρός και αυτοί έπρεπε ήδη να παραιτηθούν. Η είσοδος που έβγαιναν οι φίλοι του Απόλλωνα ήταν από το 20ο λεπτό ήταν ανοιχτή και κανένας από την Αστυνομία δεν πήγε εκεί και έμπαινε κόσμος συνεχώς στο γήπεδο. Σε μία φάση είχε 500-700 φιλάθλους στο γήπεδο.

Εγώ και άλλοι 20 μπήκαν στο γήπεδο για να προστατέψουμε τον κόσμο, αν δεν μπαίναμε θα θρηνούσαμε θύματα. Τρεις διμοιρίες της ΜΜΑΔ ήταν μπροστά από την ανατολική και όχι στη δυτική που έμπαιναν στο γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα. Υπήρχε ένα σχέδιο για εξόντωση του κόσμου της Ομόνοιας, άρχισε από το μεσημέρι και τελείωσε στο γήπεδο.

omonoia kosmosΤι θα γινόταν αν ισοφάριζε ο Σκέμπρι: Αυτό να μας το πει η Αστυνομία. Το ματς τελείωσε πιο γρήγορα, τι άλλο να πω. Πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη. Εμείς ζητούμε παραίτηση των αρμοδίων. Είχαμε πρόβλημα με τα εισιτήρια. Οι οπαδοί του Απόλλωνα πήραν από την πρώτη μέρα, εμείς την τελευταία στιγμή. Τα μέλη της γραμματείας τα έδωσαν σε κόσμο για να μπει στο γήπεδο και εμείς ψάχναμε εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

Για τη σύγκρουση Νταμπίζα-Μιλόγεβιτς: Τα γνώριζα αυτά από πριν, άκουσα ακόμη και παίχτες ότι θα φύγουν και θα κλείσουν σε άλλες ομάδες. Ας τα μάθει ο κόσμος για να ανοίξει τα μάτια. Εμείς δεν θέλουμε το κακό της Ομόνοιας, να τη δούμε εκεί που της αξίζει. Να καταλάβει τι γίνεται.

Για τις εκλογές:  Η Θύρα 9 μίλησε για τα παιδιά του Εμπρός Ομόνοιας. Ταυτίζονται οι απόψεις μας και αν βγουν εμείς θα τους στηρίξουμε. Πάντα για το καλό της Ομόνοιας και δεν θέλει να το αμφιβάλλει κανείς αυτό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ