aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑργυρίδης: «Θα διεκδικήσω την προεδρία της Ομόνοιας, χρέος 14.500.000»

Αργυρίδης: «Θα διεκδικήσω την προεδρία της Ομόνοιας, χρέος 14.500.000»

Tην πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία του Σωματείου της Ομόνοιας μετά την απόφαση του Λώρη Κυριάκου να αποχωρήσει στο τέλος της θητείας του επιβεβαίωσε ο Μάριος Αργυρίδης. Ο υπεύθυνος των οικονομικών στο δ.σ. του Σωματείου και μέλος του δ.σ. της εταιρείας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM χαρακτήρισε διαχειρίσιμο το χρέος του Σωματείου το οποίο ανέρχεται στα 14.500.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Εάν γνώριζε την απόφαση του Λώρη Κυριάκου να αποχωρήσει: «Είχε μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μου, ήταν κάτι που γνώριζα».

Ενδιαφέρεστε να διεκδικήσετε την προεδρία στη Γενική Συνέλευση; «Η σκέψη είναι να δημιουργηθεί ένας συνδυασμός 15 ατόμων και να διεκδικήσουμε την εκλογή μας στο επόμενο δ.σ. του συλλόγου, με επίγνωση των υποχρεώσεων που θα έχουμε τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν ορίστηκε ημερομηνία, αλλά μάλλον θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου».

Για την οικονομική κατάσταση του σωματείου: «Είναι πραγματικότητα ότι μειώθηκαν τα έσοδα. Έχουμε επιστρέψει σε μια καινούργια κανονικότητα, πάμε σε πιο δύσκολες καταστάσεις στα οικονομικά. Αυτό που καταφέραμε τα τελευταία δύο χρόνια, με τη συμφωνία που κάναμε με τον κ. Παπασταύρου, έχει μειωσεί το χρέος του σωματείου περίπου κατά 3.000.000 ευρώ. Παραμένει ψηλό το χρέος είναι κοντά στα 14.500.000 ευρώ, θέλει σωστή διαχείριση».

Για το κατά πόσον το χρέος είναι διαχειρίσιμο: «Είναι διαχειρίσιμο, γιατί ένα μεγάλο μέρος θα ξοφληθεί από την ποδοσφαιρική εταιρεία. Αυτό που θα μείνει θα είναι μεγάλο επίσης, θα χρειαστεί διαχείριση. Μέσα στην επόμενη τριετία πρέπει να βρούμε τους πόρους για την εξόφληση του ομολόγου. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά διαχειρίσιμα. Έχουμε έσοδο από την εταιρεία, με άλλες χορηγίες που παίρνουμε, μπορούμε να διαχειριστούμε τα πράγματα. Με την παρουσία μας στο δ.σ. του ποδοσφαίρου μπορούμε να βοηθήσουμε την εταιρεία και το σωματείο να συνεχίσει την ιστορία του».

Για τα υπόλοιπα τμήματα της Ομόνοιας και τον προγραμματισμό τους: «Έχουμε συζητήσει με το δ.σ., προχωρήσαμε με τους προϋπολογισμούς και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον προγραμματισμό».

Για το τμήμα φούτσαλ και την αίτηση συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Στο φούτσαλ υπάρχει θέμα με την ΚΟΠ. Ο υπεύθυνος του τμήματος είναι σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΚΟΠ. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση. Η Ομόνοια πρέπει να δημιουργήσει ομάδα για να αρχίσει να ετοιμάζεται και για την Ευρώπη. Έχουμε και τις υποχρεώσεις της Εθνικής, η Ομόνοια έχει σεβαστό αριθμό φουτσαλιστών που παίζουν στην Εθνική. Το πρωτεύον δεν είναι να παίξουμε σε άλλο πρωτάθλημα, θέλουμε να παίξουμε στο κυπριακό αλλά πρέπει να βρεθεί τρόπος να διοργανωθεί».

Για τις συνθήκες προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Έπρεπε να βρούμε τις καλύτερες επιλογές. Η ομάδα που αποφάσισε να πάμε εκεί το είχε μελετήσει. Τα πάντα λειτούργησαν στην ώρα τους, υπάρχουν πολύ καλές συνθήκες, όλες οι ανέσεις και ό,τι χρειάζεται η ομάδα και επιθυμεί ο προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ