aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑργυρίδης: «Ο Ομονοιάτης να μην ανησυχεί, η σύμφωνια με τον Παπασταύρου προβλέπει τα πάντα»

Αργυρίδης: «Ο Ομονοιάτης να μην ανησυχεί, η σύμφωνια με τον Παπασταύρου προβλέπει τα πάντα»

Δηλώσεις στον SuperSport FM παραχώρησε ο Πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης. Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου για αγορά πακέτου μετοχών της ομάδα της Λευκωσίας, τόνισε πως περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Σταύρο Παπασταύρου.

Απευθυνόμενος στον κόσμο της Ομόνοιας, τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρέπει να ανησυχεί, αφού η συμφωνία ανάμεσα σε Σωματείο και Εταιρείας προβλέπει τα πάντα, σε περίπτωση που ο Παπασταύρου αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές. Υπάρχει μια διαδικασία στη συμφωνία σημείωσε, που όλοι γνωρίζουν, και θα πρέπει να γίνει Γενική Συνέλευση πριν παρθούν αποφάσεις.

Όσα δήλωσε ο Μάριος Αργυρίδης:

Για την πρόθεση πώλησης των μετοχών της Εταιρείας από τον κ. Παπασταύρου: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο μέχρι τώρα στο Σωματείο. Περιμένουμε να ενημερωθούμε επίσημα. Είμαι σίγουρος πως ο κ. Παπασταύρου γνωρίζει τη διαδικασία και θα μας ενημερώσει σύντομα».

Για τις επιτυχίες της Ομόνοιας με τον κ. Παπασταύρου: «Η Ομόνοια είναι ένα ιστορικό σωματείο, σίγουρα ο κόσμος που πληροφορείται όλα αυτά, αγωνιά. Τα τρεισήμισι χρόνια που ήταν ο κ. Παπασταύρου καταφέραμε πάρα πολλά. Επιτεύχθηκαν οι στόχοι, ίσως και πιο γρήγορα από τότε που κάναμε την συμφωνία. Κάναμε πολύ σημαντικά πράγματα. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της Ομόνοιας πως δεν πρέπει να ανησυχούν. Η συμφωνία μας προβλέπει τα πάντα, για την περίπτωση που ο κ. Παπασταύρου αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές».

Για την διαδικασία που εμπλέκεται το σωματείο: «Υπάρχει μία διαδικασία που υπάρχει μέσα στην συμφωνία που είχαμε κάνει με τον κ. Παπασταύρου. Έχουμε επικοινωνία με το ΔΣ και όλοι γνωρίζουν τι προβλέπει αυτή η συμφωνία. Θα πρέπει να γίνει και Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ώστε να γίνει ενημέρωση και να παρθούν αποφάσεις. Είναι πράγματα που θα συζητήσουμε με τα μέλη μας, όταν υπάρχει κάτι».

Για το μοντέλο της Εταιρείας: «Είναι ένα μοντέλο που έφερε επιτυχίες στον σύλλογο, ενώ έφερε καλύτερα οικονομικά δεδομένα. Έχουμε μία σοβαρή μείωση του χρέους και παράλληλα επιτυχία στον σύλλογο, άρα είναι ένα μοντέλο που θέλουμε να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε».

Για τις επαφές με τον κ. Παπασταύρου: «Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με την ομάδα, άσχετα με το αν ο κ. Παπασταύρου βρίσκεται στην Αμερική. Είναι πάντα σε επαφή με όλους και ενημερώνεται για τα πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ