aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑργυρίδης: «Με υποχωρήσεις κι από τις δύο πλευρές θα βρεθούν οι λύσεις»

Αργυρίδης: «Με υποχωρήσεις κι από τις δύο πλευρές θα βρεθούν οι λύσεις»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Goal n’ Roll» της Cytavision παραχώρησε ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις συζητήσεις Σωματείο-Εταιρείας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Όσα δήλωσε ο Μάριος Αργυρίδης:

Για την Ομόνοια μετά την Καρμιώτισσα: «Κρατάμε την ουσία από τον αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που μέτρησε, δεν ήταν καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Περίμενα καλύτερη εμφάνιση, οι παίκτες ήταν αγχωμένοι, ωστόσο, κρατάμε το αποτέλεσμα. Σε τέτοια παιχνίδια, δεν συγχωρούνται τα λάθη. Στο κύπελλο ήταν πιο σημαντική η νίκη, πλέον περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δούμε που θα καταλήξουμε στη συνέχεια του “μαραθωνίου”».

Για τον κόσμο και την παρουσία του: «Ο κόσμος της Ομόνοιας έχει ταυτότητα. Ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο πληρώνοντας από το υστέρημα τους. Πονούν την ομάδα, είναι πιστοί οπαδοί και απαιτούν από τους παίκτες να κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε ματς. Αν δουν αυτή την εικόνα θα επιστρέψουν στις κερκίδες. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν. Με τις τελευταίες εμφανίσεις, ο κόουτς και οι παίκτες θα κερδίσουν εκ νέου τον κόσμο, θα επιστρέψουν».

Για τη συμφωνία Σωματείου και Εταιρείας: «Επηρεάζει την παρουσία του κόσμου αυτές οι συζητήσεις που άρχισαν εκ νέου. Γίνονται συναντήσεις και όταν υπάρχει κάτι νεότερο θα το ανακοινώσουμε ως σύνολο».

Για τα βοηθητικά «βήματα» της Εταιρείας προς το Σωματείο: «Δεν υπήρξε κάποια οικονομική βοήθεια, δεν συνέβη αυτό και δεν έχει σημασία. Οι συζητήσεις δε στηρίζονται πάνω στην οικονομική βοήθεια. Οι δύο πλευρές πρέπει να καθίσουμε κάτω και να βρούμε λύσεις για το καλό της Ομόνοιας. Η κατάληξη της υπόθεσης για μία νέα συμφωνία έχει δύο όψεις. Η εταιρεία καλείται να σεβαστεί τα “θέλω” του Σωματείου και το αντίστροφο. Οι δυο μας καλούμαστε να προχωρήσουμε μαζί, για το καλό της Ομόνοιας. Με σωστή δουλειά θα βρεθούν οι λύσεις με υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές. Η εξέλιξη δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά».

Υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία; «Πάντα είμαι αισιόδοξος. Για κάθε πρόβλημα υπάρχουν λύσεις. Οι δύο πλευρές πρέπει να ικανοποιηθούν, έτσι ώστε ο κόσμος να απολαμβάνει την Ομόνοια σε όλα τα επίπεδα με μπόλικες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα».

Πόσο χρόνο θα πάρουν οι επαφές; «Δεν βοηθά να πάμε μακριά, θεωρώ ότι θα υπάρξει συμφωνία. Οι πάντες θα μάθουν τις εξελίξεις. Η κάθε συμφωνία θα περάσει μέσα από Γενική Συνέλευση. Θα δώσουμε χρόνο στον κόσμο. Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει η ανάλυση. Χρειαζόμαστε υπομονή από όλους. Θα γίνει σύντομα η Γενική Συνέλευση. Θεωρώ πως οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να γίνει γνωστή ως το τέλος της φετινής περιόδου».

Για το πρωτάθλημα στην πετόσφαιρα: «Είναι ένα παράπονο μου. Μιλάμε μόνο για προβλήματα και δεν μιλάμε για τις επιτυχίες. Τα παιδιά κάνουν φοβερές προσπάθειες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ