aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑργυρίδης: «Γι' αυτό φέραμε τον Λένον στη θέση του Μπεργκ»

Αργυρίδης: «Γι’ αυτό φέραμε τον Λένον στη θέση του Μπεργκ»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ομόνοια, Μάριος Αργυρίδης, μίλησε σήμερα στον Super Sport FM, με αφορμή την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου μετά το ψεσινό 1-1 με την Ανόρθωση και σε συνδυασμό με τη νίκη 2-0 στον πρώτο ημιτελικό.

Για την πρόκριση στον τελικό: « Πολύ σημαντική βραδιά για την Ομόνοια και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ και μάλιστα σε συνθήκες Κορωνοϊού. Κάθε Ομονοιάτης νιώθει μεγάλη συγκίνηση στο παλμό μιας τέτοιας ατμόσφαιρας και είναι κάτι το οποίο με συγκίνησε και με ευχαρίστησε προσωπικά. Παρά την απογοήτευση ο κόσμος πίστεψε στην ομάδα»

Για τη συμβολή του Νιλ Λένον: «Ο προπονητής είναι γνωστό για τις επιτυχίες του, αναγνώρισε την ποιότητα της ομάδας, πίστεψε στις δυνατότητες των παικτών, μοίρασε κίνητρα και βλέπουμε αυτό που βλέπουμε. Ήταν ο λόγος που κάναμε την αλλαγή ώστε να αναπτερώσουμε το ηθικό και να πετύχουμε τον στόχο που είχε απομείνει μετά τη απώλεια θέσης της εξάδας. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Ο κ. Μπεργκ έκανε πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ο νέος προπονητής έβαλε τις δικές του πινελιές.»

Για τον Λοΐζου: «Τον Λοΐζου πρέπει να τον αφήσουμε κάτω από τις οδηγίες του προπονητή να αναπτύξει το ταλέντο του και θυμίζω τη μη κλήση στην Εθνική ομάδα και σημειώνω ότι ο κ. Κωστένογλου έπρεπε να πιστώσει και να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή και αυτό θα έπρεπε να κάνει και με άλλους ποδοσφαιριστές που δεν κάλεσε και δεν προώθησε. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι το μέλλον, είναι στην κουλτούρα μας να δουλεύουμε αυτό το κομμάτι. Δεν θα σταματήσουμε με αυτή την λογική και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε με αυτή τη φιλοσοφία».

Για τον τελικό: «Με τον Εθνικό θα είναι δύσκολο παιχνίδι, καμία ομάδα δεν είναι εύκολη σε τέτοια φάση όπως και στην ημιτελική φάση δεν μπορεί να έχει προτίμηση. Ο μεγαλύτερος σου εχθρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ