aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑργεί η επάνοδος του Παναγή...

Αργεί η επάνοδος του Παναγή…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παρόλο που διαφάνηκε πως ο Κωνσταντίνος Παναγή θα επανερχόταν νωρίτερα απ’ ότι αρχικά εκτμήθηκε, εντούτοις η επάνοδός του υπολογίζεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ενδέχεται να προλάβει δηλαδή το ματς με την Πάφος FC, που είναι ορισμένο για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Ο διεθνής τερματοφύλακα αν και δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά, ακόμη αισθάνεται ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σε καμιά περίπτωση η τεχνική ηγεσία δεν θα ρισκάρει συμμετοχή του, παρόλο που η παρουσία του μοιάζει με αναγκαία τη δεδομένη στιγμή. Χριστοδούλου και Φελτχούιζεν είναι οι επιλογές για τον «άσο», με τον νεαρό να υπερασπίστηκε την εστία στα δυο τελευταία ματς, όμως δεν αποκλείεται επάνοδος του Ολλανδού στη συνέχεια.

Ρεπό και μετά το ντέρμπι: Στο «Ηλίας Πούλλος» βρέθηκαν χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης. Απουσίαζε ο Ντέρμπισαϊρ, που υπέστη κάκωση μηνίσκου και ο Παναγή που απέχει από το κανονικό πρόγραμμα αλλά και ο Εκίθα που είναι στην Ισπανία και ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Η τεχνική ηγεσία για σήμερα παραχώρησε ρεπό και από αύριο πρωί, οι πράσινοι θα επικεντρωθούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα γίνει τη Δευτέρα στο «ΑΕΚ Αρένα» (19:00). Μια εξαιρετικά δύσκολη έξοδος για τους πράσινους, όμως θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία επί της Δόξας και να μείνουν κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στα ντέρμπι, επιτρέπουν στον κόσμο να ελπίζει πως η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προσεχούς αγώνα και θα πετύχει τον στόχο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ