aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑρχηγός με… μπέσα!

Αρχηγός με… μπέσα!

Είναι αναμφισβήτητα ένας εκ των πιο παθιασμένων και αγαπητών ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας. Ο Ρενάτο Μαργκάσα υπέγραψε την Τετάρτη και αποθεώθηκε το ίδιο βράδυ στην ανοιχτή συγκέντρωση της Λεμεσού. Χθες μίλησε στον Active και ήταν, όπως πάντα, ειλικρινής γι’ αυτό ξεχωρίσαμε κάποιες αξιόλογες ατάκες.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για την παρουσία του στην Εθνική μας ομάδα, ανέφερε ότι δεν έχει πρόβλημα με κανέναν ΑΠΟΕΛίστα, Ανορθωσιάτη, και ΑΕΛίστα, αλλά μέσα στις τέσσερεις γραμμές είναι εντελώς διαφορετικός και θέλει να κερδίζει! Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους πράσινους, ο Πορτογάλος μέσος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι άνθρωπος που φεύγει στα δύσκολα γι’ αυτό μένει στην ομάδα του «τριφυλλιού» στην προσπάθεια ανάκαμψης τη νέα σεζόν.

Η τελευταία κουβέντα του Ρενάτο δεν μπορούσε να μην αφορά τον κόσμο των πρασίνων, ενώ σαν… παλιός φρόντισε ήδη ενημερώσει τους νεοαποκτηθέντες για όλα: «Αυτή είναι η Ομόνοια, δεν έχει σαν τους Ομονοιάτες φίλε, δεν υπάρχουν οπαδοί σαν αυτούς. Από την πρώτη μέρα έπιασα τους καινούργιους παίχτες και τους μίλησα για την Ομόνοια. Ο Κανού και ο Κάι γνώρισαν ήδη τους Ομονοιάτες και εγώ τους είπα “αυτό που είδατε σήμερα είναι λλίο. Να δουλέψουμε σκληρά και θα δείτε ένα ΓΣΠ γεμάτο και θα δείτε ποια είναι η Ομόνοια”».

Διαβάστε επίσης:

Συγκινητικός Μαργκάσα: «Δεν ήθελα ποτέ να το ζήσω αυτό με την Ομόνοια»

Μαργκάσα στον Active: «Γι’ αυτά έμεινα, δεν έχει σαν τους Ομονοιάτες φίλε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ