aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποθέωση για Ουζόχο: «Βελτιώνεται συνεχώς…»

Αποθέωση για Ουζόχο: «Βελτιώνεται συνεχώς…»

Με κολακευτικά λόγια αναφέρονται τα ΜΜΕ στην Νιγηρία για την εμφάνιση του Φράνσις Ουζόχο στον αγώνα απέναντι στην Βραζιλία. Ο άσος της Ομόνοιας προτού τραυματιστεί κατάφερε να προβεί σε κάποιες εκπληκτικές αποκρούσεις που δεν πέρασαν απαρατήρητες τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τους φίλους της Εθνικής του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα allafrica.com βαθμολόγησε με 8αρι τον Ουζόχο τονίζοντας ότι ήταν εκπληκτικός και αρνήθηκε κάποιες καλές στιγμές της Βραζιλίας για να σκοράρει. Επίσης, δημοσίευμα μίας άλλης ιστοσελίδας, (soccernet.ng) αποθέωσε τον 20χρόνο κίπερ και επισήμανε πως ο Ουζόχο είναι ικανός για να είναι το νούμερο ένα της Εθνικής Νιγηρίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Γκέρνοτ Ροχρ μπορεί να συνεχίσει την αναζήτησή του για βασικό τερματοφύλακα για την εθνική ομάδα, αλλά εν τω μεταξύ ο Ουζόχο εμφανίζεται αρκετά ικανός για να ανταποκριθεί. Ο νεαρός έχει βελτιωθεί αρκετά και θυμίζει τις απίστευτες εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ανάκτησε την εμπιστοσύνη του και πλέον κάνει καλύτερους χειρισμούς με τη μπάλα στα πόδια. Ο Ουζόχο κράτησε την Βραζιλία μακριά το πρώτο ημίχρονο. Το γκολ που δέχθηκε δεν προήλθε από δικό του λάθος το γκολ και κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι με μια σειρά από σωτήριες αποκρούσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ